fox_vt написа:Абе тука има няколко тънки момента дето май ги пропускате.Аз горе долу съм на това дередже със ръждата само че на сеат пак 97 пак австрия.Но колата съм я взел със заем който заем ще свърши цифром словом 2014 г.Та в този случай тая кола трябва да изкара до 2014 задължително и после кво нов заем за друга пак 10 годишна и със всички онея скъпи части дето таман почват да се чупят(демфери,пд елементи,турбини и т н )Та колегата пуснал темата нз дали разполага с 4-5 хилядарки по всяко време,предполагам че щом е пуснал тази тема значи ще е богат кат мен.Та да се замисли добре дали съвет от рода на махай я и си вземи друга,дали няма да те върне в предучилищната
.Щото тая вече е на половин цена при евентуална продажба,и то ако някой я купи в тая криза и после ти ще трябва да се бръкнеш да донадиш на тая сума пари за да вземеш другата-а дали.Щото аз навремето като слушах оня прослолут израз"гледай двигателя да е добре ламарини се правят" та по късно разбрах че тос дето го е казал е бил голям глупак.Много по лесно е да смъкнеш двигателя за основен ремонт или направо друг отколкото купе.
hooligan_sk написа:... нащо е вече 6 години в БГ, пак е след фейслифта и въобще няма точица ръжда и не дава вид че може да има някога
Ljubon написа:hooligan_sk написа:... нащо е вече 6 години в БГ, пак е след фейслифта и въобще няма точица ръжда и не дава вид че може да има някога
Само недей да дърпаш дявола за опашката!![]()
След някоя дълга зима с почуда ще установиш, че са се появили доста ръждиви петна като гъби след дъжд.
fox_vt написа:...
fox_vt написа:Ами да ти кажа пластмасите прикриват дооста ръжда а на сестра ми опел тигра по дърта от сеата но италианка няма и точица от никъде.Но пък проблеми почнаха със двигателяА миналата година в някъф вестник четох че някъф софиянец съдил общината понеже чисто новата му кола за една или две зими отдолу станала на дупки.Няква яка химия са изнамерили явно фирмите по почистване
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Asko VW, Google [Bot] и 56 госта