Колеги моля някой ако знае от какво може да е следния проблем да пише!!!
Така колата е с 4 ел. стъкла комфорт модул и аларма с комфорт модул.При 90% от случаите като си сваля прозореца който и да е после немога да го вдигна,като заключа колата се вдигат.При даване на контакт или палене на колата след това връщане на ключа се чува звук който не би трябвало и след това слизане от колата и затваряне на вратата всички прозорци се свалят,а някои път и без да слизам от колата.Мислихме че е от алармата,но я проверихме и не е от нея.Засега остава модула за ел. стъклата в шофьорската врата.
Благодаря предварително!!!Поздрави.
помощ за ел. стъкла на ГОЛФ 3
- borislav_halachev
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
Re: помощ за ел. стъкла на ГОЛФ 3
колега не искам да те плаша но си еди на майстор за ел,стъкла аз имах проблем с задно ел,стъкло отварям вратата и се свали ел, стъклото натиснах копчето за на горе да са качи и зе да пуши уплаших са щото много пушеше помислих че ще ми изгори колата махнах клемата плюсовата и после разглобявах оказа се че е давало на късо кабела който излиза от вратата към копчето на ел,стъклото дълъг е 15см, беше изгорял-стопен бил се е триел в желязото на вратата от кадето излиза един съвет към всички с голф 3-ки с 4 ел,стъкла прегледайте ги и ако е нужно ги изолирайте допълнително със изолирблан поздрави

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Бе не плаши така човека
То ако беше късо,нямаше да изкара толкова . Това и при мен го прави. Но все още гадая...засеа залагам на комфорт модула или нагар по копчето

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Луда работа е тоя комфорт модул.И при мен като реши да не бачка...натискам да вдига,той сваля по някога въобще не работи.Особено когато е много студено.Сега като се сгря времето си работи като нов.Каже ли,че няма да бачка
Ще следя темата,дано откриете проблема

Ще следя темата,дано откриете проблема

- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
IvailoOo написа:Бе не плаши така човекаТо ако беше късо,нямаше да изкара толкова . Това и при мен го прави. Но все още гадая...засеа залагам на комфорт модула или нагар по копчето
колега аз не плаша никой просто казвам на мен какво ми се случи щеше да ми изгори колата от тва толкова елементарно нещо което никога не съм подозирал че може да стане все пак си оглеждайте кабелите поздрави на всички

- borislav_halachev
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колеги ако някой има още нещо да сподели моля да пише.Поздрави
Golf AEE 97г.
Имах подобна аномалия оказа се прекъснати кабели от снопа които влиза във вратата
мисля 2 бяха скъсани а 3 пркъснати и садавали контакт от време навреме
Имах подобна аномалия оказа се прекъснати кабели от снопа които влиза във вратата
мисля 2 бяха скъсани а 3 пркъснати и садавали контакт от време навреме
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Принципно на 3-ките връзките на вратите им са слаби места.Но при теб предполагам са работели само на моменти и при отваряне/затваряне на вратата са се оправяли? То и при мен ги прави тези номера,но съм прегледал кабелите от-до и излязоха здрави,но проблем има 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Кат те гледам си от Пловдив. Има двама майстори - единият в Кичук Париж, по-известният, но много дере. Другият бил някъде около мола, не дерял толкова, но не знам и как работи. Иди да го видят.
П.С. Аз също имах проблем със скъсано кабелче в маншона. Така като чета и при теб ще е нещо такова, но ан по-централно място.
П.С. Аз също имах проблем със скъсано кабелче в маншона. Така като чета и при теб ще е нещо такова, но ан по-централно място.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”