Чета разни мнения... така:
Какво значи
перфектна гума втора употреба?- много е относително... за един може да е перфектна, за друг боклук, оценката е много субективна. Има два основни параметъра там- ДОТ и дълбочина на протектора(демек износване) Дайствително за продавача може да са били много добри и да ги е продавал с тази идея, обаче аз да съм някакъв капризен и да не харесвам. Да, но това че няма да ми кефне да ги взема, човека ще му струва ако не се лъжа към 55лв. Който може хладнокръвно да го начука с 55лв на колега- ОК, аз потърсих вариант на този човек да му ги спестя, още повече че незнаеш тоя човек на какво положение е и то м/у коледа и нова година. По-късно става ясно какъв е човека. Точно така му писах- че като пътувам за София ще му ги занеса обратно, като половината от разходите до Елхово ще ги поема аз!
Като купувачи също носим някаква морална отговорнаст. . Оставям настрана дали съм имал основанието да я върна- според мен да. Поръчах едно, дойде друго. Не е приятно определено, да ти се върне пратката.
Веднъж ми се случи да продам не това което колегата очакваше(проблема в случая не беше състоянието, а че съм сбъркал частта), макар че я видял в еконт, като тръгнал да я слага видял че е различна. Еми... продадох я на 40, върнах си я обратно на 56лв, смятам че проблема си е бил мой, че не съм пратил това което трябва и нормално да поема и всички разходи по транспорта, нали.
Така разсъждавайки, съм решил да постъпя в тази ситуация...
Оттук се почва едно чудо- пиша му че му ги връщам и причината- много над описаното износени и неравномерно при това. Засъжаление фрапанстните съобщения ми се губят но общо взето всичко е следния абсурден формат:
продавам 4 броя ...ДОТ: 2007
дълбочина на грайфера: 6мм.
Цена: 250 лева
снимка ще кача скоро
4ката 205/45 са на Пирели и са с дот 2607
за 250 лева 4те са перфектни
мога да ти поема куриера като бонус
нямам за цел да те подвеждам.
с 200 лева няма да забогатея, все пак и те струват пари.
Гумите са добри, все пак са Пирели, с усилен борд.
Имат достатъчен грайфер и са без сериозни забележки.Ще ти ги пусна още днес, за да може да стигнат до теб навреме!
Ипратих и направих много снимки.
Гумите е ясно, че не са нови от магазина.
Разбира се, че може да има / както и сигурно има / нещо като забележки.
Тези гуми ги взех от Германия с идеята да ги сложа на бегачката си.
Единственото което ме възпря е, че ми трябваха гуми с по - висок скоростен индекс, понеже достигам скорости и около 300 км/ч.
Иначе гумите по моето скромно виждане са отлични за цената си.
Ако желаеш, можеш да го оспориш, но това сам знаеш че е така.
гумите ги взех от трето лице, все едно от къде.
виждал съм ги на външен вид така, както и ти.
не съм ги слагал на джанти.
огледани са за балони, дупки и т.н. неща.
това дали според тебе бият, носят или каквото е, аз не мога да го кажа.
оставям го на твоето мнение.
Протектора е 4.6-4.9 отмерено в различни части на гумата, отделно че и всички са с такова износване! Очевидно че са били на кола дето не е била в час...
Имаше 1 снимка в обявата си, при това на 4-те гуми накуп, нищо детайлно, но и аз не бих изискал, гума по снимка

Нито е пращал на лични,нито съм му искал. Пиша че гумите ще му ги занеса обратно, той -
сделката

е съвсем редовна... Пиша му за износването....той- за цената си са перфектни
Дето си говорим на различни езици, ами тоя човек и си вярва, незнам в кое измерение живее, или просто се прави на много луд
Темата е затова да се разгледа коректността на тоя член, не е за съчувствие или за съдействие.
Интересно защо я няма другата гледна точка
Имаше няколко членове, дето твърдяха че продавача е прав. Питам в тази ситуация по същия начин ли бихте постъпили?