sib3k написа:Каквото и да говорите и размишлявате решението е едно протести бунтове и това е щом Кадафи омекна пред народа си какво Бойко и другите хулигани немогат да ни чуят ли...много слабо викаме затова.Какво като руска компания определя цените на горивата в България това наш проблем ли е проблем е на управляващите а ние трябва да им го напомним и да работят за нас а не ние за тях! Ще работя аз на час за 2 лева робски труд с които няма да мога да си напалня и едно мижаво литарче дизел Е стига...!
И аз съм на това мнение .Бях на 13 - ти ,сега ще отида и на 27 - ми , ако трябва ще си оставя колата на пътя защото ми писна.Писна ми един да ми казва да работя повече щото видиш ли съм се оплаквал , че не ми стигали парите,а си няма и на идея , че ми се скъсва задника от бачкане . Писна ми ,като взема заплата да си платя сметките и да ми остават 300 лв. да изкарам месеца.Имам жена и дете на 3 годинки ,само който има малко детенце знае : през 2-3 месеца обувки и дрехи , често боледуване и всякакви гимнастики когато е болно за да има някой да го гледа.Болничен не можеш да си вземеш понеже ще ти кажат чао от работа и оставаш и без тези доходи , през това време жена ми учи и почти не ходи на работа ,носи по 150 - 200 лв.на месец.И особено е кофти когато някой , който живее в чужбина , ми казва ,че протеста бил тъп и да си налягаме парцалите и да бачкаме повече ,браво ама този х.й не е на неговия гъз.Ножа вече опря до кокала , пак ще съм на протест ,ако трябва и бунт ще има.