IceHeart написа:BukTop написа:И друг път съм го казвал...
Това е все едно, да си оставиш дистанционното на новия телевизор с найлончето, че да не се надраска.

Много правилно! Но има хора маниаци колега, дето се вика, не ядат за да сложат някой екстра по колата си! Видял ли си 200 кила и отгоре човек да дава пари за тунинг и да кара кола перфектна! Нищо лично към никой, ма човека ме разби с тоя моабет, въпреки че е точен!
Аз не бих дал пари за такова нещо! АКо искате колите да са ви нови, не ги карайте зимата!
Иначе точно тази мрежа я има колегата
Guru, дано се включи в бисерите и да сподели!
Но според мен предпазва предният къпак и до някаде част от челното стъкло!
Ще се включа, защо да не се включа.
Истината е че тази маска се води антиинсектицидна, т.е. основната и роля е да предпазва предното стъкло от мушички при по-висока скорост, лично съм я изпитал и върши работа при по-малките и нормалните буболечки (при по-големите БУБИ, положението обаче е неспасяемо). Гледаш до последния момент как фаровете осветяват буболечката и аха и да се размаже на стъклото и в последния момент, явно от обърнатата струя мушичката рязко тръгва нагоре и прескача поне джама.
Като допълнителна роля е предпазването от камъчета и по-малки камъни през лятото.
Минус е факта че под нея наистина се събират прашинки и пясъчинки и ако не се почиства по-често уврежда лака,
но подчертавам НЕ ГО СВАЛЯ ВСЕ ЕДНО ВОДНО ИЛИ ПЯСАКОСТУЙКА, просто го драска неприятно.
Аз лично я карах известно време защото ме беше ударил бая голям камък точно след като бях боядисал капака и не ми се занимаваше с бояджии, та временно решение на проблема до следващата боя беше тази маска.