Радар-Детектор MARUHAMA?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Радар-Детектор MARUHAMA?

Мнениеот Bundy » Сря 23 мар 2011 13:26

Някой може ли да ми каже,магазин в Пловдив от където мога да си закупя въпросното устройство,а също така и ако има притежатели на въпросния продукт,да изкажат мнение! Аз се спрях на него тъй като чух че на КОБРА са перфектни и доста по евтини,само че единствено ако се ползват в БГ,защото работели на честоти които се използват от нашите радари! В другите държави или поне в някои,радарите работели на различни честоти и КОБРА-се превръща в кофти инвестиция! Тези на МАРУХАМА работели на няколко вида честоти и се ползвали както в БГ така и в други държави! Само че в Интернет никъде няма официален магазин в който ги продават,за Пловдив говоря!

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Re: Радар-Детектор MARUHAMA?

Мнениеот Layer » Сря 23 мар 2011 13:52

Кобрите са 12-14 бандови, колко да е кофти инвестиция.
Марухамата да няма 40 честоти.

пс. Объркал си раздела.

Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bundy » Сря 23 мар 2011 14:04

Някой да я премести където трябва тогава темата....

А магазин в Пловдив за МАРУХАМА???

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Сря 23 мар 2011 15:27

Ако беше питал чичко Гугър щеше да разбереш, че ето тези са им вносители. Звъниш и питаш какво предлагат, на каква цена и къде най-близо до теб може да си ги закупиш или да ти ги пратят по куриер.
Само не видях с какво толкова превъзхождат Кобрата.
За сведения:
MARUHAMA Radar Detector JH-601 - Обхват: X / K / KU /KA / VG2, Laser 360 градуса ( LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III) Функция за предупреждение Safety Alert. Цена 200 лв.

Cobra XRS-9345 - 14-Band Detection(Засичане на 14 честоти) - Засича 7 радарни, 6 лазерни и 2 сигнала за сигурност. Радарните сигнали са: X Band, K Band, Ka Superwide, Ku Band, VG-2, Spectre I and Spectre IV+. Laser signals include LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR and Speedlaser. Safety signal is Safety Alert® Traffic Warning System. Цена-180 лв.

Цените ги сложих да не ме обвинят че сравнявам различни ценови класове радар детектори. :beer

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Сря 23 мар 2011 15:52

И аз искам да разбера същото- с какво превъзхожда Кобра че и Белтроникс ,Уистлър.... само че Cobra XRS-9345 е по евтин http://www.usa2bg.com/avto/radar-detekt ... ector.html
Аз карам с Cobra XRS 9840 за 190 лв /в България са на цена от 240 до 360 лв/ и съм доволен..Имам го то скоро и само веднъж ме е спасил..ама то май стигаше да се избие. :mrgreen: :mrgreen:
Относно честотите...всеки от продаваните радари има толково честоти които в България ще се използват след 300 г .Тук ти трябват Х ,Ка и Кu и да има радара опция за изключване на последните две честоти ...щот в града ще си като в дискотека.Или да има intellimute за да не пищи като луд.
Моя го имаааа :Mr Green Fun :Mr Green Fun и компас имаааа. :lol: и мери акумулатора mhihi :screwy :screwy
И на hooligans ги имаааа...

Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bundy » Сря 23 мар 2011 16:04

А някой пробвал ли го е на камерите в градовете? Това също е важно

katri71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katri71 » Чет 24 мар 2011 8:42

Имам въпросната MARUHAMA Radar Detector JH-601 от около година.До сега не ми се е случило да пропусне радар.За извън града е перфектна, но за града не става - пищи почти постоянно за цяло и нещяло.

Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bundy » Чет 24 мар 2011 17:41

Ами не може ли да се изключат тея честоти които го карат да пищи в града или ще спре да засича и камерите по светофари и стълбове? С КОБРА има ли ги тея проблеми с непрекъснато излишно пищене?

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Чет 24 мар 2011 22:13

Bundy написа:Ами не може ли да се изключат тея честоти които го карат да пищи в града или ще спре да засича и камерите по светофари и стълбове? С КОБРА има ли ги тея проблеми с непрекъснато излишно пищене?

Аз имам кобра 9445 и на вратите на бензиностанций пищи на x-банд както и полицията пищи на тази чистота.
с две думи няма как да спреш да ти пищи,но с времето ще свикнеш кое е врата ,кое е радар.
вратите пищят до 2 по силата на радара
радарите стигат 5 на моя радардетектор

Потребителски аватар
muhtarov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muhtarov » Нед 17 апр 2011 8:23

ей колеги :) препоръчайте някой добър радар детектор
чета из най различни форуми, марухами едно друго, кой на кобра бил фен

търся нещо което ще може да засича и спийд камерите(евентуално и лазерите)

тези гпс модули в детекторите, има ли файда от тях :?
гпс специален ъпдейт ли има или може да си вкараш координатите на камерите сам :?

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”