Радар-Детектор MARUHAMA?
Радар-Детектор MARUHAMA?
Някой може ли да ми каже,магазин в Пловдив от където мога да си закупя въпросното устройство,а също така и ако има притежатели на въпросния продукт,да изкажат мнение! Аз се спрях на него тъй като чух че на КОБРА са перфектни и доста по евтини,само че единствено ако се ползват в БГ,защото работели на честоти които се използват от нашите радари! В другите държави или поне в някои,радарите работели на различни честоти и КОБРА-се превръща в кофти инвестиция! Тези на МАРУХАМА работели на няколко вида честоти и се ползвали както в БГ така и в други държави! Само че в Интернет никъде няма официален магазин в който ги продават,за Пловдив говоря!
Re: Радар-Детектор MARUHAMA?
Кобрите са 12-14 бандови, колко да е кофти инвестиция.
Марухамата да няма 40 честоти.
пс. Объркал си раздела.
Марухамата да няма 40 честоти.
пс. Объркал си раздела.
Някой да я премести където трябва тогава темата....
А магазин в Пловдив за МАРУХАМА???
А магазин в Пловдив за МАРУХАМА???
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Ако беше питал чичко Гугър щеше да разбереш, че ето тези са им вносители. Звъниш и питаш какво предлагат, на каква цена и къде най-близо до теб може да си ги закупиш или да ти ги пратят по куриер.
Само не видях с какво толкова превъзхождат Кобрата.
За сведения:
MARUHAMA Radar Detector JH-601 - Обхват: X / K / KU /KA / VG2, Laser 360 градуса ( LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III) Функция за предупреждение Safety Alert. Цена 200 лв.
Cobra XRS-9345 - 14-Band Detection(Засичане на 14 честоти) - Засича 7 радарни, 6 лазерни и 2 сигнала за сигурност. Радарните сигнали са: X Band, K Band, Ka Superwide, Ku Band, VG-2, Spectre I and Spectre IV+. Laser signals include LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR and Speedlaser. Safety signal is Safety Alert® Traffic Warning System. Цена-180 лв.
Цените ги сложих да не ме обвинят че сравнявам различни ценови класове радар детектори.
Само не видях с какво толкова превъзхождат Кобрата.
За сведения:
MARUHAMA Radar Detector JH-601 - Обхват: X / K / KU /KA / VG2, Laser 360 градуса ( LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III) Функция за предупреждение Safety Alert. Цена 200 лв.
Cobra XRS-9345 - 14-Band Detection(Засичане на 14 честоти) - Засича 7 радарни, 6 лазерни и 2 сигнала за сигурност. Радарните сигнали са: X Band, K Band, Ka Superwide, Ku Band, VG-2, Spectre I and Spectre IV+. Laser signals include LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR and Speedlaser. Safety signal is Safety Alert® Traffic Warning System. Цена-180 лв.
Цените ги сложих да не ме обвинят че сравнявам различни ценови класове радар детектори.

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
И аз искам да разбера същото- с какво превъзхожда Кобра че и Белтроникс ,Уистлър.... само че Cobra XRS-9345 е по евтин http://www.usa2bg.com/avto/radar-detekt ... ector.html
Аз карам с Cobra XRS 9840 за 190 лв /в България са на цена от 240 до 360 лв/ и съм доволен..Имам го то скоро и само веднъж ме е спасил..ама то май стигаше да се избие.

Относно честотите...всеки от продаваните радари има толково честоти които в България ще се използват след 300 г .Тук ти трябват Х ,Ка и Кu и да има радара опция за изключване на последните две честоти ...щот в града ще си като в дискотека.Или да има intellimute за да не пищи като луд.
Моя го имаааа
и компас имаааа.
и мери акумулатора
И на hooligans ги имаааа...
Аз карам с Cobra XRS 9840 за 190 лв /в България са на цена от 240 до 360 лв/ и съм доволен..Имам го то скоро и само веднъж ме е спасил..ама то май стигаше да се избие.

Относно честотите...всеки от продаваните радари има толково честоти които в България ще се използват след 300 г .Тук ти трябват Х ,Ка и Кu и да има радара опция за изключване на последните две честоти ...щот в града ще си като в дискотека.Или да има intellimute за да не пищи като луд.
Моя го имаааа

И на hooligans ги имаааа...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имам въпросната MARUHAMA Radar Detector JH-601 от около година.До сега не ми се е случило да пропусне радар.За извън града е перфектна, но за града не става - пищи почти постоянно за цяло и нещяло.
Ами не може ли да се изключат тея честоти които го карат да пищи в града или ще спре да засича и камерите по светофари и стълбове? С КОБРА има ли ги тея проблеми с непрекъснато излишно пищене?
Bundy написа:Ами не може ли да се изключат тея честоти които го карат да пищи в града или ще спре да засича и камерите по светофари и стълбове? С КОБРА има ли ги тея проблеми с непрекъснато излишно пищене?
Аз имам кобра 9445 и на вратите на бензиностанций пищи на x-банд както и полицията пищи на тази чистота.
с две думи няма как да спреш да ти пищи,но с времето ще свикнеш кое е врата ,кое е радар.
вратите пищят до 2 по силата на радара
радарите стигат 5 на моя радардетектор
- muhtarov
- Автомобил:
- Двигател:
ей колеги
препоръчайте някой добър радар детектор
чета из най различни форуми, марухами едно друго, кой на кобра бил фен
търся нещо което ще може да засича и спийд камерите(евентуално и лазерите)
тези гпс модули в детекторите, има ли файда от тях
гпс специален ъпдейт ли има или може да си вкараш координатите на камерите сам

чета из най различни форуми, марухами едно друго, кой на кобра бил фен
търся нещо което ще може да засича и спийд камерите(евентуално и лазерите)
тези гпс модули в детекторите, има ли файда от тях

гпс специален ъпдейт ли има или може да си вкараш координатите на камерите сам

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”