Може ли да има толкова прости деца???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Може ли да има толкова прости деца???

Мнениеот bomber » Чет 03 авг 2006 20:13

Седя си аз на балкона и гледам три лапета,едното от които държи една дебела пръчка.Та пичлемето с прьчката се спря пред моята кола,поогледа се и тряяяс по капака.Веднага на бегом по стълбите та го хванах за ухото и при майка му.А на капака имаше досто голяма вдлъбнатина :cry: Обесних и, така и така искам да ми се плати за да си оправя капака.Жената се съгласи и каза да и кажа колко ще струва,а аз и обясних ,че ще питам и тогава ще зема пари.На въпроса зададен от майка му,защо го направи,след няколко смешни отговора накрая разреван и каза че понеже много съм се грижел за колата и се съм я лъскал искало да ми направи мръсно.Неможах да повярвам,че на едно 10-годишно дете му се вътят такива мисли из главата.

Та да питам колко пари да и зема и дали ако се китне и пръсне само този участък ще си личи :?:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 03 авг 2006 20:16

Вземи си хубав капак. Китове по капака не е желателно. :wink:

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Чет 03 авг 2006 20:18

Нов капак, пребоядисване и нещо отгоре та да им дойде ъкъла.

Ама егати и майката и родителите щом са възпитали подобно дете!

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Чет 03 авг 2006 20:23

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 20:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Чет 03 авг 2006 20:31

Колко струва горе-долу нов капак+пръскане?

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

.

Мнениеот Stoi » Чет 03 авг 2006 20:33

бе дай му на лапето да ти го оправи ! да види какво е ! повече нама да го троши после :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Re: .

Мнениеот dready » Чет 03 авг 2006 20:42

Stoi написа:бе дай му на лапето да ти го оправи ! да види какво е ! повече нама да го троши после :lol: :lol: :lol: :lol:

Това е добра идея да го накараш стария капак да го пъска и чука една седмица по цял ден

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 03 авг 2006 20:48

Честно да ви кажа много ме съмнява, че е от хлапето. Дете на 10 години тези неща може да ги научи само от едно място - от родителите си.

Потребителски аватар
koko_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

капак

Мнениеот koko_GTI » Чет 03 авг 2006 21:06

dobrinb написа:Честно да ви кажа много ме съмнява, че е от хлапето. Дете на 10 години тези неща може да ги научи само от едно място - от родителите си.
тегли на майката един х.. и готово. майтапя се де. кофти работа, но така е с днескашната младеж

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Чет 03 авг 2006 21:14

dobrinb написа: Честно да ви кажа много ме съмнява, че е от хлапето. Дете на 10 години тези неща може да ги научи само от едно място - от родителите си.

И аз така мисля :hmmmm

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Чет 03 авг 2006 21:37

...не, че го оправдавам (още повече, че имам подобен случай..), но..децата са си деца :P ...Те просто действат импулсивно, без да мислят за последствията..Още повече- те не могат да осъзнаят какво ще ти струва тази постъпка :roll: . Детската агресия се провокира много лесно, но тя е по- скоро спонтанна, от колкото целенасочена :wink: .
Ето тук се появява ролята на родителите! Те са хората, които могат и които трябва да "я пречупят и да я насочат в правилната посока". (малко пространствено го обясних :gruebel )

За това- не се сърди на детето, то ще го осъзнае, но в по- късен период.. :wink: .

Потърпевш си, за съжаление, но не можеш да обърнеш нещата :dontknow: , пък и то, ако не това- друго ще е ...:evil:

Вземи си "обезщетението", оправи си капака и да не ти пука! Няма да се пенсионираш с тази кола я :wink: !

п.с. 1. А застраховка нямаш ли?
2. Ти ли ще си я правиш?

Последна промяна от Nadya_ на Чет 03 авг 2006 21:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Чет 03 авг 2006 21:43

Надя, не съм много съгласен - дете на 10 години вече може да разсъждава много трезво по мои наблюдение върху широк кръг; възрастта на импулсите и спинтанността в детския смисъл, на неосмисляне на действието е мааалко преди това - младши тинейджър много се влияе от родителите - наистина, но нъпално съзнава постъпките от действията си, за да ги предезвиква умишлено и съответните желани последствия - друг е въпросът дали винаги сработва.

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Чет 03 авг 2006 21:55

sebastianz55 написа:Надя, не съм много съгласен - дете на 10 години вече може да разсъждава много трезво по мои наблюдение върху широк кръг; възрастта на импулсите и спинтанността в детския смисъл, на неосмисляне на действието е мааалко преди това - младши тинейджър много се влияе от родителите - наистина, но нъпално съзнава постъпките от действията си, за да ги предезвиква умишлено и съответните желани последствия - друг е въпросът дали винаги сработва.

Мда, прав си, хлапето не е толкова малко, но все пак мислиш ли, че разсъждава в цифри?...Не съм сигурна :hmmmm
Това, което вероятно е целяло е по- скоро някакво лично, душевно удовлетворение от свършеното, може би?!...нещо е провокирало агресията му първосигнално...и то е решило, като един "голям мъж" да покаже кой е по- силен... 8)
....Мое мнение :wink:

Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CCCP_FAN » Чет 03 авг 2006 22:12

Бате това проходи ли не ми го фали треаше да го усмъртиш от бой, на мене така преди време ми бяха счупили страничното огледалоот ляво в момента в които излязох от входа сичката сганшти изчезна за секунди.

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Чет 03 авг 2006 22:19

Вчера ми метнаха малко камаче по колата,направо побяснях добре че нищо и няма колата.Много ме е страх от гочета,не върви да ги удариш а пък недай боже да направят по голяма беля .За това вече не си оставам колата вън и за 5 минути.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”