Та да питам колко пари да и зема и дали ако се китне и пръсне само този участък ще си личи
Може ли да има толкова прости деца???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Може ли да има толкова прости деца???
Седя си аз на балкона и гледам три лапета,едното от които държи една дебела пръчка.Та пичлемето с прьчката се спря пред моята кола,поогледа се и тряяяс по капака.Веднага на бегом по стълбите та го хванах за ухото и при майка му.А на капака имаше досто голяма вдлъбнатина
Обесних и, така и така искам да ми се плати за да си оправя капака.Жената се съгласи и каза да и кажа колко ще струва,а аз и обясних ,че ще питам и тогава ще зема пари.На въпроса зададен от майка му,защо го направи,след няколко смешни отговора накрая разреван и каза че понеже много съм се грижел за колата и се съм я лъскал искало да ми направи мръсно.Неможах да повярвам,че на едно 10-годишно дете му се вътят такива мисли из главата.
Та да питам колко пари да и зема и дали ако се китне и пръсне само този участък ще си личи
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 20:26, променено общо 1 път.
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
.
бе дай му на лапето да ти го оправи ! да види какво е ! повече нама да го троши после

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Re: .
Stoi написа:бе дай му на лапето да ти го оправи ! да види какво е ! повече нама да го троши после![]()
![]()
![]()
Това е добра идея да го накараш стария капак да го пъска и чука една седмица по цял ден
- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
капак
тегли на майката един х.. и готово. майтапя се де. кофти работа, но така е с днескашната младежdobrinb написа:Честно да ви кажа много ме съмнява, че е от хлапето. Дете на 10 години тези неща може да ги научи само от едно място - от родителите си.
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
...не, че го оправдавам (още повече, че имам подобен случай..), но..децата са си деца
...Те просто действат импулсивно, без да мислят за последствията..Още повече- те не могат да осъзнаят какво ще ти струва тази постъпка
. Детската агресия се провокира много лесно, но тя е по- скоро спонтанна, от колкото целенасочена
.
Ето тук се появява ролята на родителите! Те са хората, които могат и които трябва да "я пречупят и да я насочат в правилната посока". (малко пространствено го обясних
)
За това- не се сърди на детето, то ще го осъзнае, но в по- късен период..
.
Потърпевш си, за съжаление, но не можеш да обърнеш нещата
, пък и то, ако не това- друго ще е ...
Вземи си "обезщетението", оправи си капака и да не ти пука! Няма да се пенсионираш с тази кола я
!
п.с. 1. А застраховка нямаш ли?
2. Ти ли ще си я правиш?
Ето тук се появява ролята на родителите! Те са хората, които могат и които трябва да "я пречупят и да я насочат в правилната посока". (малко пространствено го обясних
)
За това- не се сърди на детето, то ще го осъзнае, но в по- късен период..
Потърпевш си, за съжаление, но не можеш да обърнеш нещата
, пък и то, ако не това- друго ще е ...Вземи си "обезщетението", оправи си капака и да не ти пука! Няма да се пенсионираш с тази кола я
п.с. 1. А застраховка нямаш ли?
2. Ти ли ще си я правиш?
Последна промяна от Nadya_ на Чет 03 авг 2006 21:43, променено общо 1 път.
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Надя, не съм много съгласен - дете на 10 години вече може да разсъждава много трезво по мои наблюдение върху широк кръг; възрастта на импулсите и спинтанността в детския смисъл, на неосмисляне на действието е мааалко преди това - младши тинейджър много се влияе от родителите - наистина, но нъпално съзнава постъпките от действията си, за да ги предезвиква умишлено и съответните желани последствия - друг е въпросът дали винаги сработва.
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
sebastianz55 написа:Надя, не съм много съгласен - дете на 10 години вече може да разсъждава много трезво по мои наблюдение върху широк кръг; възрастта на импулсите и спинтанността в детския смисъл, на неосмисляне на действието е мааалко преди това - младши тинейджър много се влияе от родителите - наистина, но нъпално съзнава постъпките от действията си, за да ги предезвиква умишлено и съответните желани последствия - друг е въпросът дали винаги сработва.
Мда, прав си, хлапето не е толкова малко, но все пак мислиш ли, че разсъждава в цифри?...Не съм сигурна
Това, което вероятно е целяло е по- скоро някакво лично, душевно удовлетворение от свършеното, може би?!...нещо е провокирало агресията му първосигнално...и то е решило, като един "голям мъж" да покаже кой е по- силен...
....Мое мнение
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Върни се в “ОФФ-Топик - други”