задно окачване в4

Техническа и сервизна информация за Passat
bak6i6a
Автомобил:
Двигател:

задно окачване в4

Мнениеот bak6i6a » Нед 27 мар 2011 12:23

Колеги имам следния проблем с моя пасат в4 94г,като купих колата беше с амортисьори кони и си возеше по твърдичко от останалите комбита,миналата седмица си смених задните амортисьори с каяба маслени но нищо не се промени явно прожините ми са доста твърди има на тях накакви точки боя две зелени и две сини.Какво трябва да направя за да вози по меко,какви прожини да си търся.Колате не се товари освен бебешка количка.Ще съм балгодарен ако някой помогне да си реша возията

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Re: задно окачване в4

Мнениеот Winner25 » Нед 27 мар 2011 19:01

Тези пружини май се водят нещо като усилени, може за това да вози по-твърдо. Освен това мисля че е нормално комбито да вози малко по-твърдо отзад когатоне е натоварено :)

bak6i6a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bak6i6a » Нед 27 мар 2011 19:44

И аз така разбрах че се водят усилени,явно е че ще ги махам но какви да сложа от седан дали ще станат :?:

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пон 28 мар 2011 9:26

bak6i6a написа:И аз така разбрах че се водят усилени,явно е че ще ги махам но какви да сложа от седан дали ще станат :?:

Недей такива неща да правиш, ако са втора ръка най-вероятно да се вирне предницата ти като на моторница. Ако толкова те дразни си сложи просто нормални за комби. В автоморгата на колегата Тони в София имаше миналата седмица такива свалени.

Върни се в “Passat”