Щирлиц бил пленен от разузнаването. Искали да измъкнат имформация от него чрез всякакви брутални и нечовешки методи на мъчение. Накрая се принудили на най-строгият и зловещ метод - изпратили му стажанта Курт, който с часове, дори с дни можел да извършва полов акт... Започнал той Щирлиц.
След ден яко клатене вече хората започнали да се чудят защо още няма измъкната информация. След два дни изумлението нараствало, а вече на третия ден хората започнали да се присмиват на младия Курт, който се чувствал много засрамен, но продължавал неуморно да извършва своите издевателства над нещастния пленник. На четвъртия ден, Курт вече се видял принуден да се обърне кум Щирлиц с молба:
- Щирлиц - казал той - моля те Щирлиц, кажи нещо! Репутацията ми е сломена, хората чакат информация, посрамих се, умолявам те, кажи, кажи НЕЩО! ГОВОРИ!
- Курт - проговорил Щирлиц най-накрая - Обичам те!
Иванчо се прибира в къщи и още от вратата:
- Тате,днеска в даскалото беше голям купон!
-???
- Ами,учителката влезе в час с буркан лепило,изпусна го,той се счупи и докъто го събираше залепна за пода.
- Е,вие не я ли отлепихте?-пита баща му.
-А,отлепихмe я всички...аз даже два пъти!
Едно еврейче пита друго:
-На теб майка ти, какво ти продаде за рожденият ден?
Сватба на наркомани. Кумът пита:
- Всички ли си уцелиха вените?
- Да-а-а!
- Тогава наздраве за младоженците!
Отпред влизa - лошо, отзад влиза, пак лошо. Започва с К, по средата има У и завършва на Р.
КондУктоР
Стар руски кларнетист разказва на приятел:
Едно време бяхме страшен оркестър и свирихме навсякъде.
През 48 година свирихме на руския цар! Той много ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите със сребро.
В тъпана влязоха 300 рубли.
В цигулката влязоха 220 рубли.
В скапания кларинет влязоха само 5 рубли!
През 52 година свирихме на чеченски атаман! И той страшно ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите със злато!
В тъпана влязоха 300 жълтици.
В цигулката влязоха 220 жълтици.
В скапания кларинет влязоха само 5 жълтици!
През 58 година обаче свирихме на иранския шах. Той обаче хич не ни хареса!!! Нареди да ни заврат музикалните инструменти в задниците!
Тъпана изобщо не влезе.
Цигулката и тя изобщо не влезе.
А скапания кларинет влезе до си-бемол!
Кола се движи по магистралата, в нея - майка и син. В един момент от предната кола изхвърча вибратор и се забива в стъклото. Майката и детето се споглеждат, то пита - Мамо, какво е това? - Ми кво е... това е... това е... насекомо! - Бахти насекомото, как лети с тоя х*й?
Срамежлив господин си харесвал една аптекарка. Проблемът бил че не знаел как да я заговори. Негов приятел го посъветал да отиде да купи нещо, да я заговори, да я покани да пият по нещо и така.
Наредил се човека на опашката, дошъл неговия ред, погледнал аптекарката и попитал:
-Аз ще пия аспирин. Ти какво ще пиеш?
Лапландия, ранен следобед. Дядо Коледа просто е полудял! В брадата му се е залепила дъвка, джуджетата се мотаят с подаръците и нервно се препъват в краката му. Снежанка е в мензис и кисела като носорог, заобиколен от снимачен екип. Гълфстрийма се затоплил и няма сняг, лосовете се разгонили и постоянно оплитат такъмите на шейната и изобщо…Абе с две думи - добрият старец закъснява фатално за раздаването на подаръци на добричките дечица. И точно в този момент, едно розовогъзесто и руменобузесто ангелче, досущ като онези пухкави лятщи гъзчета, дето ги рисуват Рубенс и Рафаел, се втурва насреща му ентусиазирано крещи:
-Дядо Коледа, дядо Коледа! А тази елхичка, къде да я сложим, а?!? А? А?! Къде да я сложим тази елхичка?! А? А?! Тази елхичка къде да я….
Оттогава, любезни читатели, датира обичаят на върха на елхичките да се забучват малки ангeлчeта…
Мъж среща бившата си жена. Тя го пита:
- Как е?
- Ами добре е...Снощи бях с една мацка и си мислех за теб.
- Какво? Липсвам ли ти?
- Ти пък... за да не свърша бързо...
- Вие коя сте?
- Добрата фея.
- А защо носите брадва?
- Не съм в настроение...

И така, един подобен подполковник във военното училище пише, брише и накрая изчислява, че при горенето на еди-кой си взрив се получава температура от 350 000 градуса. Еди курсант плахо вдига ръка:
- Ама, другарю подполковник, науката не познава такава температура?!
- Как ще познава, бе Петров, как ще познава като това е военна тайна!
Кой е най-атрактивният мъж на един нудистки плаж?
- Този, който може да донесе наведнъж две халби бира и десет гевречета...
А коя е най-атрактивната жена?
- Тази, която може да изяде последните две гевречета.
Мъж влиза в бар:
-Шест мастики моля.
Бармана ги подава и пита:
-Да нямате някакъв празниик?
-Днес ми беше първата свирка.
-Честито седмата е от мен.
-Ако шест не ми оправят вкуса седмата ли ще успее........
Иванчо се качва в последния момент на влака, няма запазено място за спален вагон, бутнал един двайсетак на шафнера да го сложи на някое свободно място. Шафнерът взел мангизите и го пратил в едно купе, където имало едно грозничко, очилато девойче-само.
След един час, мацето отива при шафнера разстроено и се оплаква:
-Господине, като дойде този хубав младеж при мен, нищо не казах, като изкара едно шише и го изпи, също нищо не казах, като ме опипа за гърдите и между краката, също нищо не казах, като се съблече, също не реагирах, но не издържах като ми свали очилата и ги сложи на надървения си член и рече:
"-А, сега хуйчо, виж хубаво какъв крокодил ще ебем!"
ИИиииииииииии... тоя ме ПРЪСНА!!!!!!!!:
Как е на английски :"Котката скочи в басейна и се удави."?
- The cat хоп фиууул пльок in the water and then бълбук бълбук and no more мяу мяу.