Мнение за случка с полицай

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
stanev11
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за случка с полицай

Мнениеот stanev11 » Пон 28 мар 2011 18:06

могат да те задържат и да те отведат в болницата за даване на кръвна проба,там по собствено желание даваш или не даваш,но това нещо става пред дежурния лекар и се подписва протокола.Ако откажеш кръвна проба,а дрегера отчита примерно 1.6 промила отиваш директно в ареста,освен ако нямаш здравословни проблеми и не можеш да престоиш в арест(както е модерно в България).Задържането става задължително с писмена заповед за задържане на лице "чл63" от ЗМВР.Ако дадеш кръвна проба и тя покаже по малко от 1.2 промила те освобождават поради отпадане на основанието за задържането с акт за администативно нарушение(управляване на МПС след употреба на алкохол)

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 28 мар 2011 18:09

Както казаха повечето колеги преди мен, минало е сянка през поле! Всичко се прави на момента, сега няма кво да направиш, ще ти кажат къде спа та сега реагираш!
Просто си плати глобата и бащати да не го мисли!

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Пон 28 мар 2011 20:59

stanev11 написа:могат да те задържат и да те отведат в болницата за даване на кръвна проба,там по собствено желание даваш или не даваш,но това нещо става пред дежурния лекар и се подписва протокола.Ако откажеш кръвна проба,а дрегера отчита примерно 1.6 промила отиваш директно в ареста,освен ако нямаш здравословни проблеми и не можеш да престоиш в арест(както е модерно в България).Задържането става задължително с писмена заповед за задържане на лице "чл63" от ЗМВР.Ако дадеш кръвна проба и тя покаже по малко от 1.2 промила те освобождават поради отпадане на основанието за задържането с акт за администативно нарушение(управляване на МПС след употреба на алкохол)

Като се даде кръв,пробата не излиза веднага!Чака се поне два дена!Така че както казва хулигана си те заключват!

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 29 мар 2011 6:21

hooligans написа:
Над 1.2 те задържат за 24 часа и си подсъдим.
Незнам как ще те задържат, пък после ще те пуснат да отидеш за кръвна проба и ще те чакат сам да се върнеш в районното :hmmmm :dontknow:

Могат да те задържат, могат и да не те задържат.

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Вто 29 мар 2011 8:09

k_garchev написа:
stanev11 написа:

Като се даде кръв,пробата не излиза веднага!Чака се поне два дена!Така че както казва хулигана си те заключват!

става и за 1-2ч,говоря от личен опит :wink: (не съм бил аз пияния)

Потребителски аватар
andreygg
Автомобил: Polo 6n2
Двигател: AUA 2000

Мнениеот andreygg » Вто 29 мар 2011 10:13

Ето тук могат да се подават сигнали за корупция:
http://nocorr.mvr.bg/

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Вто 29 мар 2011 12:13

Трябвало е да му бутне 20-30 кинта и нямало да има проблем

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 29 мар 2011 12:16

Lepoev написа:Трябвало е да му бутне 20-30 кинта и нямало да има проблем

Ти по толкова ли вземаш?

Само да ми паднеш на мене... Винаги си ходя с белязани банкноти. Давам ти една от 20 лв и след 20 мин не си на работа.

Мети, тебе с конституцията трябва да те задължат всеки ден сутрин, обед и вечер да ходиш на психо тестове. Всеки в развитието си е поел по една грешна малка пътека, ама ти си хванал най-големия автобан в света и караш с превишена скорост.

Ако в полицията продължават да вземат такива клоуни като тебе, оправията е безнадежна.

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Вто 29 мар 2011 13:58

Добре де колега за да си затвори очите един контролен орган и да не ти вземат книжката като на дрегера показва 2 промила как по друг начин ще стане? Не е луд тоя дето яде баницата,а този който му я дава нали така? Знам,че тук във форума полицайте се мразат точно заради тази практика,но когато човек си е виновен си е виновен! На крива ракета космоса и е крив :| Като пиеш няма да караш дори и 1 бира и 50 грама няма да се качваш бре! После полицайте били виновни айде айде :arrow:

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Вто 29 мар 2011 14:05

Оооооо да.Виновен е този,който сяда зад волана пил.Такива трябва по бързата процедура да се осъждат и колите им да бъдат конфискувани!!!
Но,служител на реда(в твое лице) да предлага да се даде подкуп на някой негов колега,за да се покрие извършено проестъпление :screwy Е това минава всякакви граници.Вие униформените не сте ли задължени да спазвате определени норми на поведение???

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 29 мар 2011 14:06

Мети от кога стана катаджия бре mhihi Я дай снимката с пищака да ни "респектираш" малко mhihi
Искам някой ден да ме спре катаджия като тебе mhihi

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Вто 29 мар 2011 14:16

los_tigros написа:Оооооо да.Виновен е този,който сяда зад волана пил.Такива трябва по бързата процедура да се осъждат и колите им да бъдат конфискувани!!!
Но,служител на реда(в твое лице) да предлага да се даде подкуп на някой негов колега,за да се покрие извършено проестъпление :screwy Е това минава всякакви граници.Вие униформените не сте ли задължени да спазвате определени норми на поведение???

Колега вярваш ли ми,че аз никога не съм искал да ми дават пари :shock Ревящи виновни пили,рейсери и други такива са ме молели да не им пиша акт и да не им взимам книжките ;)
Колега аз да ти кажа съм безплощаден и си пиша актове и 100лв са ми предлагали и не нито съм взимал и никакви компромиси само на колеги които съм спирал съм ги правил щото полицай никога не глобява полицай.
Имам колеги които директно си го намекват и при тех минава при някой даже и не минава номера ;) Затова,че ако ме смяташ за някое корумпирано ченге не не съм! А ако теб те спра и си виновен и не те познавам директно акт ще ти напиша ако ми се заядеш ще допълня и още.
Така,че си помисли как ще се държиш с контролен орган защото такива отворковци като теб си палят колите със сълзи на очите.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 29 мар 2011 14:18

Lepoev написа:Така,че си помисли как ще се държиш с контролен орган защото такива отворковци като теб си палят колите със сълзи на очите.

Ох компютърен нинжа(ченге) си имаме тук.

темата вече е за ключ май. :не:

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Вто 29 мар 2011 14:18

аз пък си мисля че Мети пак ни мисли за идиоти.

Какъв полицай си ти Мети? дай нещо фотографийка че хич не ти вярвам.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 29 мар 2011 14:22

Petrolhead написа:аз пък си мисля че Мети пак ни мисли за идиоти.

Какъв полицай си ти Мети? дай нещо фотографийка че хич не ти вярвам.

Сигурно е помощник катаджия. Ходи да прибира на колегите си рушветите.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”