Мнение за случка с полицай
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за случка с полицай
могат да те задържат и да те отведат в болницата за даване на кръвна проба,там по собствено желание даваш или не даваш,но това нещо става пред дежурния лекар и се подписва протокола.Ако откажеш кръвна проба,а дрегера отчита примерно 1.6 промила отиваш директно в ареста,освен ако нямаш здравословни проблеми и не можеш да престоиш в арест(както е модерно в България).Задържането става задължително с писмена заповед за задържане на лице "чл63" от ЗМВР.Ако дадеш кръвна проба и тя покаже по малко от 1.2 промила те освобождават поради отпадане на основанието за задържането с акт за администативно нарушение(управляване на МПС след употреба на алкохол)
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Както казаха повечето колеги преди мен, минало е сянка през поле! Всичко се прави на момента, сега няма кво да направиш, ще ти кажат къде спа та сега реагираш!
Просто си плати глобата и бащати да не го мисли!
Просто си плати глобата и бащати да не го мисли!
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
stanev11 написа:могат да те задържат и да те отведат в болницата за даване на кръвна проба,там по собствено желание даваш или не даваш,но това нещо става пред дежурния лекар и се подписва протокола.Ако откажеш кръвна проба,а дрегера отчита примерно 1.6 промила отиваш директно в ареста,освен ако нямаш здравословни проблеми и не можеш да престоиш в арест(както е модерно в България).Задържането става задължително с писмена заповед за задържане на лице "чл63" от ЗМВР.Ако дадеш кръвна проба и тя покаже по малко от 1.2 промила те освобождават поради отпадане на основанието за задържането с акт за администативно нарушение(управляване на МПС след употреба на алкохол)
Като се даде кръв,пробата не излиза веднага!Чака се поне два дена!Така че както казва хулигана си те заключват!
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
hooligans написа:
Над 1.2 те задържат за 24 часа и си подсъдим.
Незнам как ще те задържат, пък после ще те пуснат да отидеш за кръвна проба и ще те чакат сам да се върнеш в районното![]()
Могат да те задържат, могат и да не те задържат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
k_garchev написа:stanev11 написа:
Като се даде кръв,пробата не излиза веднага!Чака се поне два дена!Така че както казва хулигана си те заключват!
става и за 1-2ч,говоря от личен опит

- andreygg
- Автомобил: Polo 6n2
- Двигател: AUA 2000
Ето тук могат да се подават сигнали за корупция:
http://nocorr.mvr.bg/
http://nocorr.mvr.bg/
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lepoev написа:Трябвало е да му бутне 20-30 кинта и нямало да има проблем
Ти по толкова ли вземаш?
Само да ми паднеш на мене... Винаги си ходя с белязани банкноти. Давам ти една от 20 лв и след 20 мин не си на работа.
Мети, тебе с конституцията трябва да те задължат всеки ден сутрин, обед и вечер да ходиш на психо тестове. Всеки в развитието си е поел по една грешна малка пътека, ама ти си хванал най-големия автобан в света и караш с превишена скорост.
Ако в полицията продължават да вземат такива клоуни като тебе, оправията е безнадежна.
Добре де колега за да си затвори очите един контролен орган и да не ти вземат книжката като на дрегера показва 2 промила как по друг начин ще стане? Не е луд тоя дето яде баницата,а този който му я дава нали така? Знам,че тук във форума полицайте се мразат точно заради тази практика,но когато човек си е виновен си е виновен! На крива ракета космоса и е крив
Като пиеш няма да караш дори и 1 бира и 50 грама няма да се качваш бре! После полицайте били виновни айде айде 

Оооооо да.Виновен е този,който сяда зад волана пил.Такива трябва по бързата процедура да се осъждат и колите им да бъдат конфискувани!!!
Но,служител на реда(в твое лице) да предлага да се даде подкуп на някой негов колега,за да се покрие извършено проестъпление
Е това минава всякакви граници.Вие униформените не сте ли задължени да спазвате определени норми на поведение???
Но,служител на реда(в твое лице) да предлага да се даде подкуп на някой негов колега,за да се покрие извършено проестъпление

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Мети от кога стана катаджия бре
Я дай снимката с пищака да ни "респектираш" малко
Искам някой ден да ме спре катаджия като тебе

Искам някой ден да ме спре катаджия като тебе

los_tigros написа:Оооооо да.Виновен е този,който сяда зад волана пил.Такива трябва по бързата процедура да се осъждат и колите им да бъдат конфискувани!!!
Но,служител на реда(в твое лице) да предлага да се даде подкуп на някой негов колега,за да се покрие извършено проестъплениеЕ това минава всякакви граници.Вие униформените не сте ли задължени да спазвате определени норми на поведение???
Колега вярваш ли ми,че аз никога не съм искал да ми дават пари

Колега аз да ти кажа съм безплощаден и си пиша актове и 100лв са ми предлагали и не нито съм взимал и никакви компромиси само на колеги които съм спирал съм ги правил щото полицай никога не глобява полицай.
Имам колеги които директно си го намекват и при тех минава при някой даже и не минава номера

Така,че си помисли как ще се държиш с контролен орган защото такива отворковци като теб си палят колите със сълзи на очите.
Lepoev написа:Така,че си помисли как ще се държиш с контролен орган защото такива отворковци като теб си палят колите със сълзи на очите.
Ох компютърен нинжа(ченге) си имаме тук.
темата вече е за ключ май.

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
аз пък си мисля че Мети пак ни мисли за идиоти.
Какъв полицай си ти Мети? дай нещо фотографийка че хич не ти вярвам.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Petrolhead написа:аз пък си мисля че Мети пак ни мисли за идиоти.
Сигурно е помощник катаджия. Ходи да прибира на колегите си рушветите.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”