Вече и аз с Passat tdI
- smirkb0y
- Автомобил: Seat Leon FR
- Двигател: ARL+
Re: Вече и аз с Passat tdI
Здрасти колега. Моето хидравлично масло ВИНАГИ седи малко над МIN и нито се покачва, нито спада. Няма течове, но за сега нямам проблеми пък, ще видим.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
smirkb0y написа:Здрасти колега. Моето хидравлично масло ВИНАГИ седи малко над МIN и нито се покачва, нито спада. Няма течове, но за сега нямам проблеми пък, ще видим.
Дам и аз нямам ядове но някак си ме човърка да му долея а за 50 мл. да дам 30 лв. за цяло шишенце .... при положение че олекнах на скоро с 400 лв за каско после винетки ново масло за скоростите и сега другата седмица масло и въздушния филтър нафтовия го смених преди 3 дена

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги колко пари струва едно ГНП за пасата ? 110 коня B5 2-ра ръка ако някой може да ме урентира или ако някой има за продаване да вика 

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Е@а ли и майката ?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
bestlap написа:Колеги колко пари струва едно ГНП за пасата ? 110 коня B5 2-ра ръка ако някой може да ме урентира или ако някой има за продаване да вика
Stivi написа:просто е всеизвестно че във Враца са най-добрите фокусници който от 2 тоталки правят една перфектна на няма и 100 000км затова и ти пожелавам успех
Май доста успех ще ти трябва

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
feikot написа:Е@а ли и майката ?
Абе цел ден си играя с нея.. значи като на Дути циклите е на 2.8 % (което е в норма от 2 до 3 % е добре) е и като там е 2.8 не идва баш на центровка помпата а като е на центровка добре точно по средата между червената и зелената лентичка както трябва да е дути циклите стават 88.5 % което е ужас и нещо става с тая помпа но не знам и аз какво

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Оня ден си затъмних и стоповете
ето резултата >>>

ето резултата >>>

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
[quote="bestlap"]Оня ден си затъмних и стоповете
ето резултата >>>
Нещо много тъмни!Пусни габарите и аварийните и снимай,да видим как е!Миналата седмица един приятел отнесе акт за затъмване на стопове!

ето резултата >>>

Нещо много тъмни!Пусни габарите и аварийните и снимай,да видим как е!Миналата седмица един приятел отнесе акт за затъмване на стопове!
- SkodaTeam
- Автомобил: Skoda Octavia 1.8T
- Двигател: AGU 2002
bestlap написа:Колеги колко пари струва едно ГНП за пасата ? 110 коня B5 2-ра ръка ако някой може да ме урентира или ако някой има за продаване да вика
Имам такава помпа колега в перфектно състояние, не е бутана досега, свалена от работеща идеялно кола - 280лв. в Русе.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
bestlap написа:Оня ден си затъмних и стоповете![]()
ето резултата >>>......
С всяка снимка все повече спира да ми харесва този пасат. Лично мой съвет е да се задълбочиш в оправянето на проблемите в колата, а да не се занимаваш с безумни тунинги (съвсем приятелски).
Пък и няма да ти казвам колко псувам като карам зад някой с такива стопове и трябва да хвърлям боб за да разбера дали светят
- smirkb0y
- Автомобил: Seat Leon FR
- Двигател: ARL+
dlug написа:Пък и няма да ти казвам колко псувам като карам зад някой с такива стопове и трябва да хвърлям боб за да разбера дали светятbestlap написа:Оня ден си затъмних и стоповете![]()
ето резултата >>>......
+1 колега. Аз бих предпочел да си го направя както си излиза оригинално от завода(или поне нещо подобно)

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги това е спецялна боя за такива работи и спира светлината само 15-20 % утре ще снимам да видите че се вижда доооста добре то ако не е се виждаше аз нямаше да го направя. И гледам на тази снимка има MFA този >>> http://carphotos.cardomain.com/ride_ima ... _large.jpg пасат та въпроса ми е възможно ли е на моя да се пригоди за да гледам моментен разход и т.н или няма шанс като нямам

- kle4kata
- Автомобил:
- Двигател:
селски много добра кола си зел аз имам венто 1.9 тди само че 90 кончета и върви яко 

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
bestlap написа:Колеги това е спецялна боя за такива работи и спира светлината само 15-20 % утре ще снимам да видите че се вижда доооста добре то ако не е се виждаше аз нямаше да го направя. И гледам на тази снимка има MFA този >>> http://carphotos.cardomain.com/ride_ima ... _large.jpg пасат та въпроса ми е възможно ли е на моя да се пригоди за да гледам моментен разход и т.н или няма шанс като нямам![]()
Може да се пригоди!Дори и с халф-фис дисплей може да се пригоди!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги а каква е разликата във 110 и 116 коня ? защото нали на голф 3 90 и 110 коня само ECU-то е различно до колкото знам

Върни се в “Дизелови агрегати”