RCD 200 4 колони ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: RCD 200 4 колони ?
сега се оказа че си гасне на 30мин?колеги помагайте!
- vwghost
- Автомобил: VW GOLF IV
- Двигател: 1.9 TDI ATD 2002
- Контакти:
pacoarabiata написа:сега се оказа че си гасне на 30мин?колеги помагайте!
pacoarabiata погледни снимката по-долу .+UB -постоянен плюс , SAFE -ключов плюс .Ако си объркал плюсовете или някои липсва е нормално да имаш проблем .
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
Темата е малко стара,но....
pacoarabiata,кажи какво стана с музиката,че и аз имам подобно запитване.Мойто CD е същото,но само с колони отпред....
pacoarabiata,кажи какво стана с музиката,че и аз имам подобно запитване.Мойто CD е същото,но само с колони отпред....

-
- Автомобил:
- Двигател:
всичко си е по старо му , музиката си гасне на всеки 40мин трябва да го пускам и изключвам ръчно! Май трябва да помагате! Давайте съвети. Музиката свири супер и не ми се иска да я сменям!!
Някой намери ли решение за това РЦД200 че искам да си сложа а не искам да го пускам на 30мин.
тия букси се купуват и играят някаква роля но не разбирам
http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=Quadlock+Stecker&_armrs=1&_from=R40&_ipg=&_trksid=m37
Ето и тук малко инфо но на немски какво трябва да се направи
googlw/translate
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&ie=UTF-8&sl=de&tl=bg&u=http://www.michaelneuhaus.de/golf/golf4radios.htm&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhgprP5XRPcvDQzvGxuJDBvC64vLOQ#cdnachruestung
Някой ще може ли да го направи това чудо ?
тия букси се купуват и играят някаква роля но не разбирам

http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=Quadlock+Stecker&_armrs=1&_from=R40&_ipg=&_trksid=m37
Ето и тук малко инфо но на немски какво трябва да се направи

googlw/translate
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&ie=UTF-8&sl=de&tl=bg&u=http://www.michaelneuhaus.de/golf/golf4radios.htm&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhgprP5XRPcvDQzvGxuJDBvC64vLOQ#cdnachruestung
Някой ще може ли да го направи това чудо ?
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Трябва да се подкара CAN връзката и трите плюса. Сега търся решение на това по форумите.
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Много интересно е как вземат CAN L и CAN H,от CCM англичаните!
Французите пък вземат CAN L и CAN H от таблото (километража)
Понеже се чудя от къде да взема Can сигнал за табло immo 2/immo 3.
Та се чудя дали да не пробвам с 2 кабела от CCM-а към таблото.Един италянец беше споделил някъде че пуска 2 кабела от CCM-a и както е с immo 1 табло,подкарва без проблем immo3 от БОРА.
Ще трябва да се изпробва явно,но нямам табло с CAN шина!
Французите пък вземат CAN L и CAN H от таблото (километража)
Понеже се чудя от къде да взема Can сигнал за табло immo 2/immo 3.
Та се чудя дали да не пробвам с 2 кабела от CCM-а към таблото.Един италянец беше споделил някъде че пуска 2 кабела от CCM-a и както е с immo 1 табло,подкарва без проблем immo3 от БОРА.
Ще трябва да се изпробва явно,но нямам табло с CAN шина!
И в крайна сметка с CAN L и CAN H от CCM-а решава ли се проблема? според англичаните става. Но знае ли човек... Намислил съм тая трансформация, но мисля RCD200 от Поло... щото било имало MP3 

pacoarabiata написа:значи преди 2 дни ми пристигна от англия crd 200mp3.купих го от ибей!допреди това бях с някакво сони.днес отидох до ТОЯГА там ми дадоха букса на която имаше 4ри кафяви кабела.човекът ме попита на каква кола ще монтираме показах му голфа и той каза че нещо си нямало да работи.като сам вадил ключа касетофона щял да си работи(то така и стана)може да не ми работи осветлението на касетофона(то си работи) и щял да ми гасне на 30мин(не гасне май?): и всичко това заради тези кафяви кабели.като го монтираха хората казаха че имало 3 постоянни плюса и не могат да го направят да гасне при слагането на ключа.еми май е това.ако можеш и знаеш помагай
Можеш да кажеш за проблема си на купувача и той ако излезе пич да ти каже какво да правиш, стига да знае.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги ли4но аз си сложих такова радио на голф 4,трябва да се пуснат кабели два на брой kan low i kan hi същите тия се връзват във комфорт модула под волана на някой комфорт модула е със две букси на някой е с една там на самият долен ред кабели от дясно на ляво вторият кабел е kan low а третият е kan hi на радиото има схема къде се връзват към радиото след като се свържат запо4ва да работи осветлението да се усилва и намаля и при вадене на клу4а радиото се гаси и пуска ако искате радиото да запаметява да кажем сте на петата песен от диска когато изклу4ите и вклу4ите за да запамети същото място трябва да се премести кабела за save до постоянния плус
Здравейте повдигам темата, защото имам въпросното радио RCD20, свързано е към CAN, но не ми изписва станцийте на Full fiss дисплей, можете ли да ми кажете какво трябва да се прекодира, за да тръгне да изписва. Благодаря Ви предварително!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”