stefan4o написа:Колега, може ли снимка на двата един до друг? От какъв мотор 1.6 е? От Мк2 или Мк3?
От фелиция 1.6 75 к.с. с вагенов двигател

EDIT: Ето и снимки ....
stefan4o написа:Колега, може ли снимка на двата един до друг? От какъв мотор 1.6 е? От Мк2 или Мк3?
stefan4o написа: Мостът, на който ляга тампонът отзад мисля е различен и затова при теб се е получил тоя д/ефект.
stefan4o написа:Мога да се опитам да дам насока да пробваш с всмукателен колектор от "малък" двигател, понеже неговият профил е направен като за такъв. От снимките и питането ти това успях да разбера, може и да съм в грешка. Поправи ме, ако не съм те разбрал.
stefan4o написа:п.п. как си успял да вместиш изпускателния колектор? Преправял ли си, щото все ми се струва, че би следвало да опира някъде по купето?
На Шкодите двг не е захванат за моста. От едната страна го държи ск. кутия а от другата има някакъв тампонима и някаква допълнителна щанга на ск. кутия.Ето как един колега си е решил същия проблем.
Интересува ме най вече смукател от малък двигател дали ще пасне на кратуната на ABS - са ?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Steels и 64 госта