проблем с центровката

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: проблем с центровката

Мнениеот rudoni » Пон 21 мар 2011 20:48

имам собствен сервиз и знам!

Потребителски аватар
dmax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dmax » Пон 21 мар 2011 20:52

rudoni написа:имам собствен сервиз и знам!

е ок тогава колега има ли смисъл да спориме :lol: :lol: :kissy:

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Пон 21 мар 2011 21:04

неееееееее! :beer

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Пон 21 мар 2011 21:17

mhihi Ми колега използвам го за епилация, наиш к'ат мига как маха космите . :dummy:

За какво по дяволите може да се използва строб. Светка там,мига нещо.Явно да настройваш центровка на 1.8 ABS е специалитет на NASA . ;)

Оспами се темата на колегата ,дано между редовете земе та малко "закачи" използваемо инфо. Па който си има комплекси да си ги развява другаде . :mrgreen:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пон 21 мар 2011 22:12

Symptom написа:mhihi Ми колега използвам го за епилация, наиш к'ат мига как маха космите . :dummy:

За какво по дяволите може да се използва строб. Светка там,мига нещо.Явно да настройваш центровка на 1.8 ABS е специалитет на NASA . ;)

Оспами се темата на колегата ,дано между редовете земе та малко "закачи" използваемо инфо. Па който си има комплекси да си ги развява другаде . :mrgreen:

Не... не е специалитет на НАСА,но си има точни изисквания,ако искаш да стане.Иначе "на ухо" и аз като бивш лаДаджия,вартбургджия и москвичар аз също съм я докарвал точно на 6 гр :lol: ...Но колкото и да е стар 1.8 АБС си има компютър,а това променя значително нещата....и кварталните прийоми не пасват.Само компютър с декодер....
Апропо колега...и на ладата,и на Вартбурга и на Алекото центровката си правех с един доста прецизен прибор определящ ъгъла на затваряне на контактора при работещ ДВГ....така,че и там си имаше точни критерии,а не махленски приказки :D

Потребителски аватар
dmax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dmax » Вто 22 мар 2011 1:02

joker написа:
Symptom написа:mhihi Ми колега използвам го за епилация, наиш к'ат мига как маха космите . :dummy:

Не... не е специалитет на НАСА,но си има точни изисквания,ако искаш да стане.Иначе "на ухо" и аз като бивш лаДаджия,вартбургджия и москвичар аз също съм я докарвал точно на 6 гр :lol: ...Но колкото и да е стар 1.8 АБС си има компютър,а това променя значително нещата....и кварталните прийоми не пасват.Само компютър с декодер....
Апропо колега...и на ладата,и на Вартбурга и на Алекото центровката си правех с един доста прецизен прибор определящ ъгъла на затваряне на контактора при работещ ДВГ....така,че и там си имаше точни критерии,а не махленски приказки :D

:обичам ви

Потребителски аватар
zigzagzug
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zigzagzug » Сря 23 мар 2011 19:41

все нямам време да проверя белезите на мотора,знам само,че като наглася делкото да върви колата харчи нормално,но гасне по светофарите на ниските обороти тресе копето,а пък като направя делкото да не гасне колата разхода е голям.Не знам и какъв маистор да търся за да го погледне и да го оправи?

Потребителски аватар
ot_lud_po_lud
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ot_lud_po_lud » Съб 02 апр 2011 14:37

zigzagzug написа:все нямам време да проверя белезите на мотора,знам само,че като наглася делкото да върви колата харчи нормално,но гасне по светофарите на ниските обороти тресе копето,а пък като направя делкото да не гасне колата разхода е голям.Не знам и какъв маистор да търся за да го погледне и да го оправи?

Няма спор :bowdown ВАСКОТО1 е доктора за тея болежки има и илачи за тях :beer

Потребителски аватар
zigzagzug
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zigzagzug » Съб 02 апр 2011 18:32

Кои и как да се свържа с "ВАСКОТО1"?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”