AFN vs other

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Re: AFN vs other

Мнениеот ivo_555 » Нед 03 апр 2011 20:38

Кой знае как и по другите форуми се хвалят, че са изпреварвали Пасат 4 (четири, шото не му знаят модела, да не говорим а разлика м/у 5 и 5.5), та и тука така, абе карайте си и такива просто ги отеб@вайте!

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Нед 03 апр 2011 20:43

joromnt написа:Историята помни доста случай дето карачи с AFN са гледали как си заминава т.н. противник от NFS-то :063:
Казвайте си направо и колко пъти сте изоставали :063:
Подкрепям apa6o, че гонейки се така по улиците и ускорявайки докато ви задминават нарушавате закона. А Вие даже и се хвалите....

Колега това не се споделя защото на колегите не им е удобно да казват колко пъти са дишали прахта на много по лигави автомобили от техните . Ако някй колега с АФН,който си мисли че ,много му върви АФН-а да не се опитваме да се съмоубиваме,може да идем на динотест да ги замерят и да виде колко му върви :beer

Потребителски аватар
RadoShopa
Автомобил: Vw Passat
Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
Контакти:

Мнениеот RadoShopa » Нед 03 апр 2011 20:46

Абе,а ние с AVF-ите дали как ще сме :roll: :) :beer
(абонирах се към темата :039: ,ама наистина ме интересува как сме "ние" 8) )

Последна промяна от RadoShopa на Нед 03 апр 2011 21:01, променено общо 1 път.

the_tupan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот the_tupan » Нед 03 апр 2011 20:48

joromnt написа: нарушавате закона.

Колега, надявам се че осъзнаваш, че на практика в България няма активен шофьор, който да не нарушава закона в една или друга форма. Нима хората, които карат барутници, чието техническо състояние е под всякаква критика и са опасни дори когато са на паркинга, или тези които минават фиктивен технически преглед са по-малко опсани на пътя?!
Айде стига фалшив морал! Едва ли има някой, който да не се е захпвал с някого на пътя.

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Нед 03 апр 2011 20:55

Аз ше използвам параолимпийския дух на темата, за да разкажа какви бегачки съм накарал да припадаааат, точкааа... :063: с Поло 1.9 Д.
Успях да разстрелям:
-група велосипедисти
-8 каруци с по 1 или 2 магарета или кончета
-Голф 3 1.4
-Опел Корса някакъв мини дизел, не помня какъв
-Форд Ескорт ТД, дето пушеше като завод
:deal

Понеже пропуснах да спомена какъв е тунека на готината бегуна, който и дава тия сили неземни да точкува де що се 'рани на овес и шкембе чорбЪ, та ше издам:демонтиран катализатор, щото не съм еколог и искам да убия и последната молекула кислород дето се крие на тая планета, бърза нафта от тия полуфалиралите-Лукойл, олекотена генерация, ма това от ръждица, тунингова се самичка, като Опел mhihi , и не на последно място-олекотен маховик, щото той сам си се изяжда и му изпадат разни части :P

ПП Да си призная едната каручка малко ми се опъна, ама като стигнахме 160 коня му свършиха предавките и изостана :oops:

Последна промяна от apa6o на Нед 03 апр 2011 21:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Нед 03 апр 2011 20:57

apa6o написа:Аз ше използвам параолимпийския дух на темата, за да разкажа какви бегачки съм накарал да припадаааат, точкааа... :063: с Поло 1.9 Д.
Успях да разстрелям:
-група велосипедисти
-Голф 3 1.4

Добре си ги сдухал значи тес веломанияци(за Перничанин с Поло)

the_tupan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот the_tupan » Нед 03 апр 2011 21:00

apa6o написа:Аз ше използвам параолимпийския дух на темата, за да разкажа какви бегачки съм накарал да припадаааат, точкааа... :063: с Поло 1.9 Д.
Успях да разстрелям:
-група велосипедисти
-Голф 3 1.4

Това с олекотения маховик нали? :063:

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Нед 03 апр 2011 21:02

the_tupan написа:
joromnt написа: нарушавате закона.

Колега, надявам се че осъзнаваш, че на практика в България няма активен шофьор, който да не нарушава закона в една или друга форма. Нима хората, които карат барутници, чието техническо състояние е под всякаква критика и са опасни дори когато са на паркинга, или тези които минават фиктивен технически преглед са по-малко опсани на пътя?!
Айде стига фалшив морал! Едва ли има някой, който да не се е захпвал с някого на пътя.

Колега всички нарушаваме закона,но я си представи да се срещнеш с някой съмоубиец(като това ,което си правил ти по думите ти)на пътя ти в колата с 2 деца и съпруга и решаваш да изпревариш и той дава газ и пак си отзад и това се повтори и потрети доста пъти и накрая ти писва и решаваш да изпревараш и срещу теб кола какво ще правим сега. Дали с това не застрашаваш много животи или не си помислил за това?

ЛИчно със старата ми кола избутах един 18-годишен пед*л от пътя и с един приятел докато дойде полицията го понатупахме малко.След Стара Загора мисля че беше тръгвам да изпреварам и той дава газ и се залепя за предната кола и аз пак отзад-това няколко пъти се повтори и накрая нямаше коли застанах до него и леко.леко в дясно до него и счупихме двете огледала и десния ми калник беше ожулен от неговата врата. А кажи ми на такъв какво прябва да му се направи??? Добре че спрях моя приятел да не го бие повече защото ще трябваше да спим в полицияте вместо на морето. А като чета с какво се гордеете направо незнам за какво иде реч. Ако някой си мисли ,че много му върви АФН да пише и да го видим колко въви със старата ми Корса Б ,на която вече брат ми и се радва и явно се прави и той като вас

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Нед 03 апр 2011 21:09

the_tupan написа:
bnick написа::applause: Браво, много ви вървят бегачките :bowdown

Вървят, вървят... mhihi mhihi mhihi Ето малко инфо за да си сверим часовниците: http://carfolio.com/specifications/mode ... car=135388 ; http://carfolio.com/specifications/mode ... ?car=81158 :wink:

Прехвърлям си го от единия в другия крачол. Взел съм си колата да ми е удобна и безпроблемна, не за гонки. Комплекси на пътя не избивам :012:

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Нед 03 апр 2011 21:14

Преди 25 - 26 години имах трима колеги с Шкоди. По цял ден се хвалеха, колко Лади и Москвичи са изпреварили!
:D :beer

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 03 апр 2011 21:17

:applause: Страшна тема!

Върни се в “Дизелови агрегати”