AFN vs other
Re: AFN vs other
Кой знае как и по другите форуми се хвалят, че са изпреварвали Пасат 4 (четири, шото не му знаят модела, да не говорим а разлика м/у 5 и 5.5), та и тука така, абе карайте си и такива просто ги отеб@вайте!
-
- Автомобил:
- Двигател:
joromnt написа:Историята помни доста случай дето карачи с AFN са гледали как си заминава т.н. противник от NFS-то![]()
Казвайте си направо и колко пъти сте изоставали![]()
Подкрепям apa6o, че гонейки се така по улиците и ускорявайки докато ви задминават нарушавате закона. А Вие даже и се хвалите....
Колега това не се споделя защото на колегите не им е удобно да казват колко пъти са дишали прахта на много по лигави автомобили от техните . Ако някй колега с АФН,който си мисли че ,много му върви АФН-а да не се опитваме да се съмоубиваме,може да идем на динотест да ги замерят и да виде колко му върви

- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Абе,а ние с AVF-ите дали как ще сме

(абонирах се към темата
,ама наистина ме интересува как сме "ние"
)

(абонирах се към темата

Последна промяна от RadoShopa на Нед 03 апр 2011 21:01, променено общо 1 път.
joromnt написа: нарушавате закона.
Колега, надявам се че осъзнаваш, че на практика в България няма активен шофьор, който да не нарушава закона в една или друга форма. Нима хората, които карат барутници, чието техническо състояние е под всякаква критика и са опасни дори когато са на паркинга, или тези които минават фиктивен технически преглед са по-малко опсани на пътя?!
Айде стига фалшив морал! Едва ли има някой, който да не се е захпвал с някого на пътя.
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Аз ше използвам параолимпийския дух на темата, за да разкажа какви бегачки съм накарал да припадаааат, точкааа...
с Поло 1.9 Д.
Успях да разстрелям:
-група велосипедисти
-8 каруци с по 1 или 2 магарета или кончета
-Голф 3 1.4
-Опел Корса някакъв мини дизел, не помня какъв
-Форд Ескорт ТД, дето пушеше като завод

Понеже пропуснах да спомена какъв е тунека на готината бегуна, който и дава тия сили неземни да точкува де що се 'рани на овес и шкембе чорбЪ, та ше издам:демонтиран катализатор, щото не съм еколог и искам да убия и последната молекула кислород дето се крие на тая планета, бърза нафта от тия полуфалиралите-Лукойл, олекотена генерация, ма това от ръждица, тунингова се самичка, като Опел
, и не на последно място-олекотен маховик, щото той сам си се изяжда и му изпадат разни части
ПП Да си призная едната каручка малко ми се опъна, ама като стигнахме 160 коня му свършиха предавките и изостана

Успях да разстрелям:
-група велосипедисти
-Голф 3 1.4

Понеже пропуснах да спомена какъв е тунека на готината бегуна, който и дава тия сили неземни да точкува де що се 'рани на овес и шкембе чорбЪ, та ше издам:демонтиран катализатор, щото не съм еколог и искам да убия и последната молекула кислород дето се крие на тая планета, бърза нафта от тия полуфалиралите-Лукойл, олекотена генерация, ма това от ръждица, тунингова се самичка, като Опел

ПП Да си призная едната каручка малко ми се опъна, ама като стигнахме 160 коня му свършиха предавките и изостана

Последна промяна от apa6o на Нед 03 апр 2011 21:05, променено общо 1 път.
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
apa6o написа:Аз ше използвам параолимпийския дух на темата, за да разкажа какви бегачки съм накарал да припадаааат, точкааа...с Поло 1.9 Д.
Успях да разстрелям:
-група велосипедисти
-Голф 3 1.4
Добре си ги сдухал значи тес веломанияци(за Перничанин с Поло)
apa6o написа:Аз ше използвам параолимпийския дух на темата, за да разкажа какви бегачки съм накарал да припадаааат, точкааа...с Поло 1.9 Д.
Успях да разстрелям:
-група велосипедисти
-Голф 3 1.4
Това с олекотения маховик нали?

-
- Автомобил:
- Двигател:
the_tupan написа:joromnt написа: нарушавате закона.
Колега, надявам се че осъзнаваш, че на практика в България няма активен шофьор, който да не нарушава закона в една или друга форма. Нима хората, които карат барутници, чието техническо състояние е под всякаква критика и са опасни дори когато са на паркинга, или тези които минават фиктивен технически преглед са по-малко опсани на пътя?!
Айде стига фалшив морал! Едва ли има някой, който да не се е захпвал с някого на пътя.
Колега всички нарушаваме закона,но я си представи да се срещнеш с някой съмоубиец(като това ,което си правил ти по думите ти)на пътя ти в колата с 2 деца и съпруга и решаваш да изпревариш и той дава газ и пак си отзад и това се повтори и потрети доста пъти и накрая ти писва и решаваш да изпревараш и срещу теб кола какво ще правим сега. Дали с това не застрашаваш много животи или не си помислил за това?
ЛИчно със старата ми кола избутах един 18-годишен пед*л от пътя и с един приятел докато дойде полицията го понатупахме малко.След Стара Загора мисля че беше тръгвам да изпреварам и той дава газ и се залепя за предната кола и аз пак отзад-това няколко пъти се повтори и накрая нямаше коли застанах до него и леко.леко в дясно до него и счупихме двете огледала и десния ми калник беше ожулен от неговата врата. А кажи ми на такъв какво прябва да му се направи??? Добре че спрях моя приятел да не го бие повече защото ще трябваше да спим в полицияте вместо на морето. А като чета с какво се гордеете направо незнам за какво иде реч. Ако някой си мисли ,че много му върви АФН да пише и да го видим колко въви със старата ми Корса Б ,на която вече брат ми и се радва и явно се прави и той като вас
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
the_tupan написа:bnick написа::applause: Браво, много ви вървят бегачките
Вървят, вървят...![]()
![]()
Ето малко инфо за да си сверим часовниците: http://carfolio.com/specifications/mode ... car=135388 ; http://carfolio.com/specifications/mode ... ?car=81158
Прехвърлям си го от единия в другия крачол. Взел съм си колата да ми е удобна и безпроблемна, не за гонки. Комплекси на пътя не избивам

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 25 - 26 години имах трима колеги с Шкоди. По цял ден се хвалеха, колко Лади и Москвичи са изпреварили!

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Върни се в “Дизелови агрегати”