H2O написа:Velko написа:H2O написа:Добре дошъл!Имам приятели които държат голям сервиз само за дизелови мотори.Питах ги един път какъв дизел да си взема отговора беше "само да не е 1.4TDI"Не питах защо.Или не могат да ги правят или са калпави мотори.Абе 3 цилиндров мотор и то дизелов на старо...

Аз питах един майстор за BMW и той вика "Само не BMW"!!! Не го питах защо.Или не правят коли или са калпави

Като не си карал и поддържал недей да обясняваш много...
Ба и нервен бре

Споко бе Велко,тука сме само форум бе не писта за мерене на....
Писна ми от необосновани предразсъдъци бате.Нищо не меря

Пак ти казвам - купи, поддържай и най-важното КАРАЙ поне, па тогава говори дали са калпави,трошливи и каквото там се сетиш... като чуете 3 цилиндъра и ревете като ощипани моми братче

"Абе 3 цилиндров мотор и то дизелов на старо..." - и к'во? Навъртял съм 20 хиляди и нямам забележка.Ти колко си навъртял на този мотор? И аз съм чувал примерно за 2.5ТДИ на Ауди ,че бил неуспешен,но не се наемам да го коментирам, защото нито съм карал,нито съм се возил

Достатъчно ми е да чуя,че е ауди,за да не повярвам на тези басни.... така,че има защо да ти се нервирам,не мислиш ли? То момчето вече си е направило избора така или иначе.Няма какво да лаем повече.Ае лека