bnick написа:
Какво значение има колко броя са ти щетите? Например колата, ако е застрахована за 5к, до толкова могат да ти изплащат по щети.
Незнам като не разбирате що говорите глупости

bnick написа:
Какво значение има колко броя са ти щетите? Например колата, ако е застрахована за 5к, до толкова могат да ти изплащат по щети.
apa6o написа:Е какво, като имам каско, дай да си играя на блъскащи се колички, така ли![]()
Много ясно, че застрахователя ще роптае и ще иска да откаже следваща полица, при положение, че е в очевидна финансофа загуба... Или според вас всеки трябва да работи за нас, пък ако ще и да фалира по 3 пъти на година, а?
Да вземат да направят каското да не изплаща щети, причинени по вина на водача, пък тогава да видим кой и какво и как в БГ ще се изчисти от некадърни и неграмотни зад волана, щото ми е втръснало от такива, дето си играят на не знам какви и казват, споко, имам каско, не ми пука!
groznika написа:Не, че оправдавам застрахователя ама 10 щети... И аз да бях и аз щях да ти откажа...
То по твоята логика като си платил каско дай да караме не на 40 а на 10 гума щом някой друг ще плаща после...
Не искам да казвам, че съм някакъв критерий, но през живота си имам една единствена заведена щета по каско и то при ПТП по вина на другия водач. Да правиш 10 и то повечето за гуми... лъха на безотговорност.
Това, че колата е застрахована НЕ лишава собственика от необходимостта да си я пази сам.
Желая ти успех все пак с армейците, но помисли и ти по въпроса за рационалното стопанисване на собственото ти имущество
santo_trafficante написа:svedbg написа: Текущо имам около 10 щети заведени при тях![]()
![]()
![]()
Ето заради такива ще страдат другите
и ще разглеждат щетите под лупа
Като влезе едината система тази година ще се радваш да намериш някой да ти застрахова колата
![]()
Добър клиент си
santo_trafficante написа:Незнам като не разбирате що говорите глупости
aRoGaNsS написа:Ако видя някой да ми драска колата по добре да има и застраховка Живот
svedbg написа: Паркирай в центъра всеки ден и ще видим дали за 1 година няма да събереш поне 5 драскотини по колата, ако ти е с нова боя и прекалено скъпаПросто на хората не им пука.
Знаеш ли може да имам достъп до щетитеbnick написа:santo_trafficante написа:svedbg написа: Текущо имам около 10 щети заведени при тях![]()
![]()
![]()
Ето заради такива ще страдат другите
и ще разглеждат щетите под лупа
Като влезе едината система тази година ще се радваш да намериш някой да ти застрахова колата
![]()
Добър клиент си
santo_trafficante написа:Незнам като не разбирате що говорите глупости
Защо, ти какво говориш. Нито го познаваш човека, нито знаеш за какво са щетитеИма доста ненормалници, които драскат, хвърлят камъни по колите, жулят по паркингите и т.н. Ти фащаш па изтърсваш нещо
svedbg написа:Ако не взимаш свидетел, съдиш го и си свиркаш с 3пъти напред цената за боята![]()
Иначе го пребиваш и пак отиваш при Каското и поредната недействителна паркинг щета.
santo_trafficante написа:bnick написа:
Незнам като не разбирате що говорите глупости
santo_trafficante написа:Знаеш ли може да имам достъп до щетитеЗа 300лв премия и 10 бр щети ....
Доста са го изтърпяли
Заради такива "колеги" а те не са малко
Заради такива които си блъскат двете лични коли на различни имена за да вземат пари от ГО...и още да не казвам други случки
Но остава още малко....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта