големи отворковци

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Re: големи отворковци

Мнениеот Nafta » Вто 05 апр 2011 19:19

Рано или късно всеки поумнява.
И аз заебах да пиша където и да е.
Не се впрегайте.Има и живот извън интернет :wink:
Само благия спамец ми липсва, ама шанЗ. :D

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 05 апр 2011 19:42

vaskoto1 написа:...аршина няма начин да е еднакъв, защото разбира се че ще разбера какво иска да каже човек, когото познавам лично. и може да не е това, което някой си е прочел... дето дори не го знам какъв е и що е... жив човек ли е, бот ли е...
доколкото е възможно се гледа да е един аршин. хората, които се познаваме не ми се сърдят ако им направя забележка. но тези, които не ме познават може да ми се разсърдят на стила на писане... ми не ме познават...аз така си пиша...
и така-темата е доста обширна и дискутируема. но мисля целта на боби е да накара всички да се позамислят и да се поукротят и поуталожат...
и екип и потребители.
пийс брадърс! :012:

добре го е казал В1, :bowdown

само що не ме мисли за жив човек мене... не знам mhihi

ма да кажа и аз де
бил съм спамър тук
бил съм модератор
сега съм най-вече наблюдател
правил съм се на мачок и аз със сума ти народ от форума
и т.н. и т.н.
но в крайна сметка ще се радвам, ако форумът още дълго време се движи по тая основна линия дето си е начертал... а пък новото поколение голфаджии като ни надделее на нас "старите пушки"..... нет широк scare
тъй че, сеч!

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Вто 05 апр 2011 19:59

spam
От тоя форум, освен модули - друго не съм видел :mrgreen:
Толко' па да съм некултур :Mr Green Fun

Бъзик е горното, форума е добър с хубави хора, полезни неща могат да се прочетат и научат, и има теми за всичко.
Нека да го опазим такъв :да:
Е... аз явно съм си карък и не мога да си намеря (няма и да търся вече mhihi ) читав форумен майстор за стария кенеф, ама здраве да е! :beer

Потребителски аватар
Gogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gogov » Вто 05 апр 2011 20:23

Първоначално мислех да не пиша но не мога просто с лека ръка да подмина толко мн простотия, която буквално се лее от иначе "интелигентни" хора.Еми по глупава тема от тази не бях чел и то от "стари пушки" както се наричат някой.Колеги уважавам вас и вашите мнения но всички ние живеем в Република България тоест живеем в демократична държава и имаме СВОБОДА на "словото и печата".Това само по себе си говори мн неща така че нека започнем да се усещаме.Дано никой не се е обидил от писаното до тук, защото това говори лошо love.vw :обичам ви

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 05 апр 2011 20:57

:mrgreen: малко статистика
вижте темата с наказания
не е по-зле откак съществува същата
вижте колко бързо форума се напълни и пълни с хора
не може всички да са идеални и да се вписват в атмосферата, има си и по-други...революционери, недоволни, безработни, тролове, спамери, чатери и т.н. и т.н. Екипът от 26-30 човека+100 тина члена на клуба+още 40-50 човека, които са ядрото и дават тон за песен, така да се каже са непроменени или малко променяни от едно 3-4-5 години. Хора напаснали се един към друг, познаващи се, вярващи си и разчитащи един на друг. Нормално е те да са екип и да гледат в една посока.
Другите потребители-90% от които са начетени, интелигентни, усещащи се хора са идеалния персонален субстрат / не е обида :mrgreen: / на форума
5-10% са неприемливите. Екипът е доста толерантен и дава много шансове не само втори, а и пети. Много от тях се усещат и остава един процент /1%/, с които просто двугите 99% не могат да живеят. За да не се махнат тия 99%, ние махаме тоя 1%. Диктатура на мнозинството това е.
Само да знаете, всяко едно наказание се налага след ГЛАСУВАНЕ, с мнозинство от екипа и след определени дни определени за гласуване. Всеки един бан или модул е налаган след ВОТ-демократичен.
Сещам се за един, на който наскоро аз му сложих Бан към 1 часа посред нощтите, но имаше гласуване и този субект след 1 месец ще излезе на свобода и пак ще псува и заплашва. Демокрация.
Иначе адмирации към Боби с13-той знае какво що и в модула е бил :mrgreen:

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Вто 05 апр 2011 21:18

А безсрочно заключените как получават амнистия?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 05 апр 2011 21:27

1. те са единици и са го заслужили 100 пъти
2. при промяна на обстоятелствата

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 05 апр 2011 21:37

KirilGeorgiev написа:А безсрочно заключените как получават амнистия?

В картинки:
Изображение

Изображение

И това в големи количества.
Колегата Пи спомена по-горе колко човека е екипа на форума - трансформирай го в гърла и стомаси и го умножи по не малка цифра = амнистия :idea:

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 06 апр 2011 9:10

los_tigros написа:Мести го от левия в десния :drunk

Правилно!
Това е само един форум мама му стара! Какво сте се хванали за него все едно ви е майка? Форума та форума... Тук не се случва нищо по-различно от другите форуми. Спамец, кисели и не толкова кисели юзъри, модове, админи... Има свестни юзъри има и обикновени пияници, пълни изтрещеняци, клавиатурни нинджи и каквито се сетиш...
Нищо ново под слънцето и никой не е открил и преоткрил топлата вода. Колкото е по-голям един форум толкова повече ще има от всичко изброено по-горе.

Не можеш да спреш гората да се разлиства ;)

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Сря 06 апр 2011 9:34

Какво стана бе,фейсбука не ви ли е интересен вече и почнахте и тука да акате?Който нИ гу кефи :wavecry

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 06 апр 2011 12:14

архивите от 2006

Специфичното в нашия форум, е че тук имаме и личности, които обединяват едновременно характеристиките на спамер, модератор и адвокат :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Сря 06 апр 2011 12:36

за съжаление тук във форума се забелязват същите признаци за деградация на обществото, както и навсякъде другаде.

сегашните младежи не са научени да уважават по-старите и най-вече по-патилите. всъщност май никой не уважават, демокрация било. те както и всички преди тях все още смятат че всичко което хвърчи се яде, и като нямат морални ценности се превръщат в дебили.

на лице са и измамниците- кокошкари на дребно, не познавам човек във форума, който не се опарил по един или друг начин, от колега от форума. има дори и дългогодишни потребители, които се хранят от това да продават некачествена стока, възползвайки се от доверието и глупостта на хората тук.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 06 апр 2011 15:48

Petrolhead написа:...

Като цяло съм съгласен с теб, но не разбирам само момента с уважаването на по-старите/препатилите и тн.
Уважението не е даденост. То трябва да се заслужи! Някой може да е много стар и много препатил, но да е абсолютен борсук и нещастник, егоист и комплексар. Такъв човек не може да се ползва с каквото и да е уважение нали... ;)

В този ред на мисли тази максима за уважението към по-старите, по-старшите, по-висшите и тн. ми се струва доста соц и бая изтъркана.

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Сря 06 апр 2011 15:58

Бобка, пий си ракията - това все пак е отворен форум - няма как да очакваш 90% интелигентни и възпитани хора.
Пусна ли снимки от срещата!?

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Сря 06 апр 2011 17:09

groznika написа:
Petrolhead написа:...

Като цяло съм съгласен с теб, но не разбирам само момента с уважаването на по-старите/препатилите и тн.
Уважението не е даденост. То трябва да се заслужи! Някой може да е много стар и много препатил, но да е абсолютен борсук и нещастник, егоист и комплексар. Такъв човек не може да се ползва с каквото и да е уважение нали... ;)

В този ред на мисли тази максима за уважението към по-старите, по-старшите, по-висшите и тн. ми се струва доста соц и бая изтъркана.

Имам предвид нещо по-елементарно като да отстъпиш място в автобуса. Да не се обръщаш към 70 годишен човек на малко име или просто ти.

Елементарно възпитание

Върни се в “ОФФ-Топик - други”