И аз заебах да пиша където и да е.
Не се впрегайте.Има и живот извън интернет

Само благия спамец ми липсва, ама шанЗ.

vaskoto1 написа:...аршина няма начин да е еднакъв, защото разбира се че ще разбера какво иска да каже човек, когото познавам лично. и може да не е това, което някой си е прочел... дето дори не го знам какъв е и що е... жив човек ли е, бот ли е...
доколкото е възможно се гледа да е един аршин. хората, които се познаваме не ми се сърдят ако им направя забележка. но тези, които не ме познават може да ми се разсърдят на стила на писане... ми не ме познават...аз така си пиша...
и така-темата е доста обширна и дискутируема. но мисля целта на боби е да накара всички да се позамислят и да се поукротят и поуталожат...
и екип и потребители.
пийс брадърс!
KirilGeorgiev написа:А безсрочно заключените как получават амнистия?
los_tigros написа:Мести го от левия в десния
Petrolhead написа:...
groznika написа:Petrolhead написа:...
Като цяло съм съгласен с теб, но не разбирам само момента с уважаването на по-старите/препатилите и тн.
Уважението не е даденост. То трябва да се заслужи! Някой може да е много стар и много препатил, но да е абсолютен борсук и нещастник, егоист и комплексар. Такъв човек не може да се ползва с каквото и да е уважение нали...
В този ред на мисли тази максима за уважението към по-старите, по-старшите, по-висшите и тн. ми се струва доста соц и бая изтъркана.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта