Namesata написа:feikot написа:Namesata написа:Ако беше дизела с предимства в F1 нямаше да са бензинки.
Какви викаш били двигателите от Ф1![]()
![]()
Ако изключим грешката ти,която е породена от неграмотността ти,ще те оборя,че състезанията в Льо Ман се печелят няколко години от Ауди с дизелов агрегат.На живо го видях тоя звяр... гумите му бяха сигурно 445 широчина...
В тоя ред на мисли с твоя гига вървежен пасат,след малко очаквам някой с поло 1.1 да каже колко 1.8Т голфове е раздирал...Няма място за сравнение,обороти нямала алфата,глупости,изобщо не определям като успешни автомобили тия,но това което говориш в момента е безумно.Защо не се гониш с 156 1.8 туинспарк,или 318ИС ,те са същите кубици и коне като твоя? А аз съм убеден,че тоя с алфата е карал или на ръчна или скоростната му е блокирала на 2ра.
ОК сгрещил съм виновен съм!!!
Понеже вече работите отиват на лична основа аиде да ги замериме да ти видя двулитровия дръглив дизел колко ще издеани срещу бричката от 93 година.
Който пасат б5,5 ТДИ 131кс хванеш, ще му гледаш стоповете постоянно - нищо че е 5 коня по-слаб и 200кг по-тежък