airjohn написа:chefito написа:1z написа:Трябва да се приеме един много прост закон ако нямаш средно образование, НЕ получаваш майчинство ,детски,семейни,и т.н.
Подкрепям.
И нямаш право на глас.
Още веднъж подкрепям!

airjohn написа:chefito написа:1z написа:Трябва да се приеме един много прост закон ако нямаш средно образование, НЕ получаваш майчинство ,детски,семейни,и т.н.
Подкрепям.
И нямаш право на глас.
1z написа:Трябва да се приеме един много прост закон ако нямаш средно образование, НЕ получаваш майчинство ,детски,семейни,и т.н.
Напълно подкрепям,и нашето турско малцинство намаля и се стапя,половината са в европа и турция на гурбет,а другата се мъчат с кривите ниви по селата за да прокопсат със земеделие.Ето и аз днес съм тук утре съм зад граница,ще ми се да стане за живеене тази държава,защото вси4ко си има ама само умни трудолювиви управнижи си няма от 20 години-ПРЕХОД.Синът ми е на 6 и още 10 години няма да се оправим,а аз какво бъдеще ще му предложа тук?????Все се лутам навън,но успея ли махам се колеги""4ever""ISRalien написа:Всичко зависи от нас бе хора.
От нас самите зависи дали се стремим да се образоваме, да търсим по-добри условия на живот.
От нас зависи дали ще си търсим късмета тук, или в чужбина.
От нас зависи колко деца ще си направим...
Да, и на мен ми е кофти, че е такава статистиката, но правя всичко по силите си да дам своя принос срещу нея.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта