Изясни се, че адашите по някакъв начин ще се разберат някакви кой прав кой крив.
Ясно е, че вината е и на двамата.
Какво повече има да си чешеме пръстите.
Простотията назрява в един момент.

minimiro написа:
Исках да се намеся в темата ма не да съдя кой прав кой крив...
Просто да споделя
Преди седмица, колегата Huliganin беше пуснал обява за бартер за един негов нетбук 10". Отдавна търся подобна бюджетна машинка за малката за подарък.
Свързах се, нямаше пазарлъци нямаше извиване на ръце, разбрахме се праща го с наложен пробвам плащам и така....
Прати го колегата имаше уговорка че зарядното е с пречукан кабел... имаше някой леки неточности в типа и модела на машинката.... най-общо казано беше представена като предпоследния модел (v2-10"), а де факто беше първия (8.9")... както и да е.
Аз разбира се силно нахъсан не изпадах в подробности, малката ше играе и така....
опитах се да го пробвам абсурд, зарядното тотално прекъснато ток в батерията йок.... реално като се замисля нормалната реакция беше да го върна, но пусти мерак..
Взех го, звъннах на колегата, викам няма ток, зарядното въобще не стига ток, ще отрежа прекъснатото ще го свържа и изолирам за да може да зарежда и като го пусна ще се обадя отново... няма проблеми оправи си го и ми звънни...
Оправих си зарядното, включвам - йок, батерията мигва 5 пъти червено и не тръгва да зарежда... мама му и мечка... леко се припотих викам опънаха ме... звъня, бре вдигна момчето.... притесни се как така не работи вика опитай с батерия без батерия, няма как да не запали, работеше до скоро
вадя слагам включвам изключвам, не и не и не, включва, чува се завърта вентилатора но нито биос пали нито екрана светва.... ужас просто
по едно време нещо ми прищрака ръчнах форума по име на автор - ужас за същия човек си говорим... вече се бях отчаял, момчето вика братче направо незнам, не се притеснявай за парите връщам ги още в понеделник.... викам си сигур ме мята, нали там реват в темата....
Както и да е, прати ме при негов човек, можел да го тества, и двете страни се надявахме да е дреболия охлабен кабел нещо откачено следствие на мятането от транспорта... както и да е.... така и не тръгна за жалост нетбука изчетох камара форуми и теми нищо не помогна
Момчето каза еми връщам ги пък тоз ше видя я на части я ремонт някой ден
Аз пак притеснен, нетбука в неговия човек, парите пратени.... викам сега върви ги гони...
Факт, пича върна парите още в понеделник по куриера!
Без да се плашим без да повишаваме тон, без грубости и т.н.
Казах му го, не вярвах че ще си видя парите обратно
за коректното отношение мога да кажа само благодаря....
А като съвет към всички тук които не са някоя от страните, не наливайте излишно масло в огъня. Към колегата с талона на двигателя - Убеден съм че с колегата хулиганин можеш да се разбереш и като човек.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта