Съвет за нередовен двигател, купен от колегата xuliganin

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Re: Съвет за нередовен двигател, купен от колегата xuliganin

Мнениеот yoan4o » Сря 06 апр 2011 16:35

Няма ли да се намеси някой.

Изясни се, че адашите по някакъв начин ще се разберат някакви кой прав кой крив.
Ясно е, че вината е и на двамата.

Какво повече има да си чешеме пръстите.
Простотията назрява в един момент. death

Потребителски аватар
420
R.I.P. High Roller
Автомобил: Golf Mk1
Двигател: DX

Мнениеот 420 » Сря 06 апр 2011 16:46

Така, да внеса малко яснота като автор на темата. Имах нужда от съвет как да си оправя проблема, но моят проблем има две страни - документална и морална. Ще наскачате - къде гледа когато купува - хубаво, наказан съм от тази си грешка - ще похарча повече пари от нужното. Окей, скачайте, като ви се скача.
Да видим двете страни: документално, разбра се как - отварям си колата, разглобявам, търся, ровя, откривам номера, после търсим стария стопанин и т.н. и т.н., разбра се как ще се оправя. Сега моралната страна - ... да ви кажа, вече не ми се пише, казал съм го и е ясно накъде бия. Общото ми мнение за този човек е, че е Ганьо по душа - мнение, изградено само и единствено от взаимоотношенията ни. Не съм го заплашвал, а го попитах къде е роден и дали не му се ходи отново там. Ама не с бой и заплахи, колкото и да е трудно един прост човек да приеме, че и без пердах могат да го сложат на място.

Лепоев, теб сме те оставили на Барбуков. Ти си голям образ, братле! От същата школа mhihi

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 06 апр 2011 16:55

Именно - всички разбрахме.
Да се оправя тоз момък и това е.
Намери и ти начин да си решиш драмата без него. Очевадно няма да ти съдейства.

И да - за селяните е много странно като направиш нещо трудно постижимо и не е имало бой и кютек, някак си не е било дпобре направено според тях.

Дано се оправиш с моторетката.

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Сря 06 апр 2011 17:12

Шегата настрана искам да попитам кой реши,че съм униформен? Амо ако ви кажа,че не съм,а съм прост служител в администрация под чин сержат или по точно категория Е ? Не съм ното катаджия нито ушеф ;) Просто си върта далаверки и това си е :) Стига с тия нападки моля :) няма смисъл всички знаем,че 99% от форума прават далавери и нарушват ежедневно законите. Аз поне си признавам бил съм рецидивист обирал съм мазета продавал съм незаконно цигари без бандерол продавал съл на улична търговия без разрешително от общината и като съм работил по бензиностанции и хранителни стоки съм крадна и с гази си. Няма лошо в това нали? Невиждам защо трябва да ме оплювате,че съм такъв и онакъв при положение,че и вие сте такива? Едно време в Лада форума ме оплюха,че и обиждаха и веднъж като имаше среща пред НИМ бяха паркирали в тревата и се обадих в 6-РПУ и дойде патрулка и им натреса актовете нека да им е мазно mhihi Затова хора приемайте нещата по леко не се впрягайте при положение,че и вие нарушавате законите и крадете айде :applause:

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Сря 06 апр 2011 17:24

Изгонете го тоя бе, няма такъв кретен. Не е истина.
Гонете го поради нарушаване на правилата на природата

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 06 апр 2011 17:33

:evil:

п.с. Ако автора иска нещо да допълни, нека ми пише

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 06 апр 2011 23:59

minimiro написа:

Исках да се намеся в темата ма не да съдя кой прав кой крив...
Просто да споделя
Преди седмица, колегата Huliganin беше пуснал обява за бартер за един негов нетбук 10". Отдавна търся подобна бюджетна машинка за малката за подарък.
Свързах се, нямаше пазарлъци нямаше извиване на ръце, разбрахме се праща го с наложен пробвам плащам и така....
Прати го колегата имаше уговорка че зарядното е с пречукан кабел... имаше някой леки неточности в типа и модела на машинката.... най-общо казано беше представена като предпоследния модел (v2-10"), а де факто беше първия (8.9")... както и да е.
Аз разбира се силно нахъсан не изпадах в подробности, малката ше играе и така....
опитах се да го пробвам абсурд, зарядното тотално прекъснато ток в батерията йок.... реално като се замисля нормалната реакция беше да го върна, но пусти мерак..
Взех го, звъннах на колегата, викам няма ток, зарядното въобще не стига ток, ще отрежа прекъснатото ще го свържа и изолирам за да може да зарежда и като го пусна ще се обадя отново... няма проблеми оправи си го и ми звънни...
Оправих си зарядното, включвам - йок, батерията мигва 5 пъти червено и не тръгва да зарежда... мама му и мечка... леко се припотих викам опънаха ме... звъня, бре вдигна момчето.... притесни се как така не работи вика опитай с батерия без батерия, няма как да не запали, работеше до скоро
вадя слагам включвам изключвам, не и не и не, включва, чува се завърта вентилатора но нито биос пали нито екрана светва.... ужас просто
по едно време нещо ми прищрака ръчнах форума по име на автор - ужас за същия човек си говорим... вече се бях отчаял, момчето вика братче направо незнам, не се притеснявай за парите връщам ги още в понеделник.... викам си сигур ме мята, нали там реват в темата....
Както и да е, прати ме при негов човек, можел да го тества, и двете страни се надявахме да е дреболия охлабен кабел нещо откачено следствие на мятането от транспорта... както и да е.... така и не тръгна за жалост нетбука изчетох камара форуми и теми нищо не помогна
Момчето каза еми връщам ги пък тоз ше видя я на части я ремонт някой ден
Аз пак притеснен, нетбука в неговия човек, парите пратени.... викам сега върви ги гони...
Факт, пича върна парите още в понеделник по куриера!
Без да се плашим без да повишаваме тон, без грубости и т.н.

Казах му го, не вярвах че ще си видя парите обратно
за коректното отношение мога да кажа само благодаря....

А като съвет към всички тук които не са някоя от страните, не наливайте излишно масло в огъня. Към колегата с талона на двигателя - Убеден съм че с колегата хулиганин можеш да се разбереш и като човек.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”