Колеги имам следното питане.....
След като съквартиранта ми си си взе Пасата(преди това пасата си е имал каско) и му направи пълно каско(Евроинс) не е ходил да му сменят лепенките.След като изте4е и пак си направи каското(пак в Евроинс) пак не е ходил за тези лепенки да му сменят.
Докато аз преди два дни пак си направих каското(в Булинс) и агента ми каза изри4но да ида да ми сменят лепенките и да ме вкарат в базата!?!?!?!?Брат ми също е в булинс и той ходи винаги да му ги сменят - цената е 20лв.
Та....питането ми е , дали само в булинс трябва да си сменяш лепенките или моя съквартирант кара на някакъв супер късмет и прави голяма грешка че не си е маркирал колата(тя има някакви стари лепенки).
Защото чух че на едно приятел4е му дигнали Аудито А3 въпреки че било застраховано(платена полицата) но не бил сменил лепенките и му отказали да платят щото не я бил маркирал отново, не била вкарана в базата?
Въпроса може да е тъп ама ориентирайте ме моля......
Трябва ли колата да се маркира пак след повторно каско?
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
Трябва ли колата да се маркира пак след повторно каско?
Последна промяна от WasteLand_TD на Сря 29 дек 2004 16:09, променено общо 1 път.
-
- Двигател:
- Контакти:
-
- Двигател:
- Контакти:
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
Toledo написа:О.К. плащаш веднъж, но за какво ги маркират, след като не се признава при кражба ? И каква е всъщност тази идея с маркировката, след като тя няма отношение към застрахователни събития ? Просто си плащаме 10-на % отгоре, а се чудим после кой да свали 10% от ГОЕ затова ме е яд ...
Е колега, как да се покрива кражба като всеки ще си сваля стъклата и ще завежда щета??????
Помисли малко!
Маркировката се слага примерно ако се спука стъклото или се появи шупла, да е сигурно че си е твоето стъкло, а не си го качил колкото да вземеш някой лев.
Освен това къде ги видя тия 10% отгоре? плащаш 20лв в Бул Инс, 15 в Армеец за подновяване на информационното обслужване. Да не ти е 200 лв каското?
А пък за Г.О направо ме съсипваш-10%?????
Май аз съм единствения балък дето е свалил 20%
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Маркировката се прави , за да отблъсне джамбазите , тоес като гепат колата и скрият някаде ,почват да работят по нея (пребоядисване и други заличавания и прикривания ) трябва да сменят всички маркирани елементи (стъкла) за да не се проследи колата.. И колко мислиш ще им излезе това удоволствие
Не си струва естествено

Чудесно, съгласен съм с вас за причините, поради които се слага маркировка. Плащаш 30 лв първи път за поставяне - О.К. За какво обаче плащаш още 20 лв всяка година / нищо чудно от следващата да са и 25 / ?????? Нали си подновяваш застраховката със застрахователя ?!? Стъклото ти вече е маркирано и не можеш да го "измамиш" ?!? И всъщност някой да е имал вземане-даване с фирмата, която прави маркировки - убеден съм че не знаете дори името и. Ако имаш проблем, ти контактуваш със застрахователя си - затова му плащаш всяка година.
-
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”