Поло 1.9 Д 98' подгрев проблем!
-
- Автомобил: Passat b6_golf_mk4+mk5+mk6
- Двигател:
Re: Поло 1.9 Д 98' подгрев проблем!
Благодаря на всички, или поне на тези които отговориха на въпроса
ще сменя релето за проба и ще пиша за резултата, дано да е това
п.с. и това реле си е към другите нали, не е на отделно място.. 

-
- Двигател:
Колеги, извинявайте отново че пиша по тази тема, но проблема ми се задълбочи и до сега отлагах и не ми оставаше време , и сега трябва да го оправя, колата почна да гъсне няколко пъти в движение, и лампата почти много рядко светва а не светне ли няма палене, къде се намира въпросно реле 109 за което казахте, поло 1.9 Д 98 година, че така и не получих отговор къде се намира 

- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
До бушоните под волана е! Едно голямо и черно! Но гасненето не мога да го свържа с релето,проблема по скоро е в помпата!
-
- Двигател:
Здравейте отново колеги, всичко добре ама, това поло няма реле с тоз номер, откачих и пластмасите под волана, гледах над бушоните, откачих и тяхната стойка и зад тех видях другите релета, и няма, има 187,110,191, но не и 109, какво правим в този случай? пак казвам колата е 1.9 чист дизел лукас помпа, къде може да е проблема, някакви други идеи?
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвай да почистиш температурният датчик с WD40! Махай релетата едно по едно -по цъкането ще познаеш кое е(по-скоро по липса на цъкане).Може би помпата нещо иска да се погледне-какво общо имат релето и подгревните свещи с гасненето в движение
! Тази колица е способна да извади и най-спокойният човек извън нерви ,със своите странни проблеми.Миналата година бях на ръба да я засилвам в дерето и да си взема колело! Много капризен модел поло,един приятел със шкода фелиция със същият мотор ,за 3 години само едни вентили на гумите смени 

-
- Двигател:
ще опитам и това колега, п.с. гасненето в движение няма връзка с това, просто ме подведоха тъй като не я карам аз тази кола, женичката я кара и те така, но проблема с лампата за свещите и това че не иска да пали си остава и трябва да се оправи, ще пробвам и с темп. датчика, направо даже може и да го сменя да видим тогава кво ще прави, ама откачам вече
)

- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Все пак подгрева зависи от температурният датчик-ако той се е прецакал и дава грешни стойности-нормално е да не се включва подгрева 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги и аз имам Поло 1.9 чист дизел 1999 г.и имам проблем с релето за подгрев с номер 187.Търсих го в почти всички морги на Варна,но не мога да го намеря,а ново струва460 лв.Ако някой може да помогне ,мога да го платя на разумна цена.Вдига ми оборотите на 1000 и нямам подгрев.Нормално като работи релето са 900 оборота.Предварително благодаря. joro_axa@abv.bg
joro_axa написа:Здравейте колеги и аз имам Поло 1.9 чист дизел 1999 г.и имам проблем с релето за подгрев с номер 187.Търсих го в почти всички морги на Варна,но не мога да го намеря,а ново струва460 лв.Ако някой може да помогне ,мога да го платя на разумна цена.Вдига ми оборотите на 1000 и нямам подгрев.Нормално като работи релето са 900 оборота.Предварително благодаря. joro_axa@abv.bg
леле как 460 лв. за реле

- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Ами за г2 цените започват от 180 нагоре.Говоря за оригинално ново.Направи си сам извода. 

Върни се в “Дизелови агрегати”