7 speed DSG написа:Най-големият куриоз е, че тези които хвърлят безразборно и целогодишно всевъзможни боклушаци насам и натам, където и да отидат, НИКОГА няма да ги срещнете на подобни мероприятия. Желание и готовност имат само хората, които се съобразяват с всички и всичко и НЕ ЗАМЪРСЯВАТ ПО ПРИНЦИП.
ISRalien написа:Дано тази акция стане традиция и се извършва поне веднъж годишно...
calm написа:
... И докаже за пореден път, че човека е стадно животно
calm написа:ISRalien написа:Дано тази акция стане традиция и се извършва поне веднъж годишно...
... И докаже за пореден път, че човека е стадно животно. Дали не е по- добре през останалите 364дни да се опитваме да ограничим безразборното изхвърляне на боклуци, а в този ден да се съсредоточим към озеленяване, кастрене, прекопаване, благоустройство един вид. Не знам, може и нещо аз да не съм в ред, ама не моа да разбера, какво толко удоволствие ви достави чистенето на чуждия боклук. Нямаше ли по- да се забавлявате на сапунка или пребоядисване на входа?
ISRalien написа:calm написа:ISRalien написа:Дано тази акция стане традиция и се извършва поне веднъж годишно...
... И докаже за пореден път, че човека е стадно животно. Дали не е по- добре през останалите 364дни да се опитваме да ограничим безразборното изхвърляне на боклуци, а в този ден да се съсредоточим към озеленяване, кастрене, прекопаване, благоустройство един вид. Не знам, може и нещо аз да не съм в ред, ама не моа да разбера, какво толко удоволствие ви достави чистенето на чуждия боклук. Нямаше ли по- да се забавлявате на сапунка или пребоядисване на входа?
Здрастиии
Да, аз ограничавам максимално безразборното изхвърляне на боклуци - използвам си пепелника в колата по предназначение, а когато няма наоколо кофа си прибирам фасовете в джоба. Отпадъците си отиват към съответните места и така.
Нормално е да не можеш да разбереш удоволствието да свършиш едно добро дело, след като не си го изпитал.
А, не благодаря!ISRalien написа:Дано тази акция стане традиция и се извършва поне веднъж годишно...
Милослав написа: Много интересни хора с малко дупелиз разбиране за нещата.
Някой чисти ли ви увас? Смисъл общината идва ли доброволно да ви почисти увас?
Аз си чистя унас и не цапам улиците.
Оттам насетне - Общината й плащам, както и всеки от вас, за да подърва чистота по улиците.
Не че това се случва.
Дали щеше да има токлова боклуци ако Общината си вършеше работата?
Ами отговора може да ви разочарова чистачи на общи площи и площадки и поляни ... НЕ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта