Предно стъкло за Пасат Б4

Техническа и сервизна информация за Passat
bachest
Автомобил:
Двигател:

Re: Предно стъкло за Пасат Б4

Мнениеот bachest » Пет 08 апр 2011 21:34

Ivelin написа:Колега защо реши че не е от стъклото ? Ако стъклото не е със съвсем точни размери и оттам да идва духането?
Затова съм за идеята че е по добре старо но оригинално отколкото ново. Колкото нови неща съм взел толкова пъти съм останал разочарован.

Колега, майстора, който ми е слагал стъклото беше мацал силикона по най-мързеливия начин и както му дойде. Не е до криво стъкло. Тези кийтаските стъкла, може би след ПТП си показват жълтия произход. Вместо да се намачкат като хартия, да се пръскат на парчета и да режат. Иначе като прозрачност или кривене нямат никакви забележки.

lal70 написа:Проблема е решен/може би временно/.Вчера извиках човек който дойде на място и ми залепи стъклото.Спуканото беше около 20см.Доста добре стана и ако човек не знае няма да забележи.Благодаря на всички колеги за мненията по темата. :beer

Дай малко актуално инфо. Колко пари ти взе за възстановяването на стъклото? На сантиметър или ...драсни един ред. Ако искаш да видиш дали е здраво направено, сутрин, още докато е студено, след като загрее колата, надуй топлия въздух от парното директно на предния прозорец. Ако има нещо спукано, от температурната разлика ще почне да расте веднага. :wink:

Потребителски аватар
lal70
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lal70 » Съб 09 апр 2011 14:09

Струваше ми 60лв.с идване на място.Цената не е на сантиметър.Каза ми че няма значение колко е дължината.Ако издържи до зимата,тогава ще си покаже дали е здраво или не.За сега съм доволен,че няма да давам към 200лв за ново.

Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vpetrovbg » Пон 11 апр 2011 21:06

lal70 написа:Струваше ми 60лв.с идване на място.Цената не е на сантиметър.Каза ми че няма значение колко е дължината.Ако издържи до зимата,тогава ще си покаже дали е здраво или не.За сега съм доволен,че няма да давам към 200лв за ново.

Ами, че за 200 лева, две ще купиш нови mhihi

Потребителски аватар
lal70
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lal70 » Вто 12 апр 2011 7:34

vpetrovbg написа:
lal70 написа:Струваше ми 60лв.с идване на място.Цената не е на сантиметър.Каза ми че няма значение колко е дължината.Ако издържи до зимата,тогава ще си покаже дали е здраво или не.За сега съм доволен,че няма да давам към 200лв за ново.

Европейско стъкло:Цена-145лв.+20лв.монтаж+30лв лайсна. Това е към 200лв.май? :lol:

Потребителски аватар
=TDI=
Автомобил: Passat 1.9 TDI
Двигател: 1Z

Мнениеот =TDI= » Сря 13 апр 2011 7:17

Смяна на спукано предно стъкло на пасата с ново, с прехвърлене на всички стикери от старото на новото в Хасково ми излезна кръгло 100 лв.
Майсторите са представители на тази фирма
Изображение

Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vpetrovbg » Сря 13 апр 2011 21:02

lal70 написа:
vpetrovbg написа:

Европейско стъкло:Цена-145лв.+20лв.монтаж+30лв лайсна. Това е към 200лв.май? :lol:

Всичко това, което си изброил, в Пловдив ми струваше 115,00 лева във фирма "Галс Груп" :)

Потребителски аватар
I4o_naskov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот I4o_naskov » Сря 13 апр 2011 22:15

И мойто ми го правиха от фирма Мустанг и се справиха добре :beer

Върни се в “Passat”