Ivelin написа:Колега защо реши че не е от стъклото ? Ако стъклото не е със съвсем точни размери и оттам да идва духането?
Затова съм за идеята че е по добре старо но оригинално отколкото ново. Колкото нови неща съм взел толкова пъти съм останал разочарован.
Колега, майстора, който ми е слагал стъклото беше мацал силикона по най-мързеливия начин и както му дойде. Не е до криво стъкло. Тези кийтаските стъкла, може би след ПТП си показват жълтия произход. Вместо да се намачкат като хартия, да се пръскат на парчета и да режат. Иначе като прозрачност или кривене нямат никакви забележки.
lal70 написа:Проблема е решен/може би временно/.Вчера извиках човек който дойде на място и ми залепи стъклото.Спуканото беше около 20см.Доста добре стана и ако човек не знае няма да забележи.Благодаря на всички колеги за мненията по темата.
Дай малко актуално инфо. Колко пари ти взе за възстановяването на стъклото? На сантиметър или ...драсни един ред. Ако искаш да видиш дали е здраво направено, сутрин, още докато е студено, след като загрее колата, надуй топлия въздух от парното директно на предния прозорец. Ако има нещо спукано, от температурната разлика ще почне да расте веднага.