Alexandar_yordanov написа:Чета темата и се чудя какво съм правил аз... и не ми идват на ум спомени... Реших да попитам родителите ми какво съм правиллл и те ми казаха "Когато скочи от втория етаж...
Ето я и случката 97' на завършването на 1-ви клас май месец някъде... прибирам се аз и гледам навънка две момичета... приятелчета бяхме и ме мързеше да слизам и за по-бързо скочих от втория етаж...
Резултата:
Като паднах така ми причерня, че 30 секунди само черно виждах и си изкарах въздуха адски много... и това беше после си бях като нов ... майка ми като разбра и побеляха косите... бам веднага към Пирогов ... там ме гледаха като луд 5 часа стоях на една маса и ми гледаха всичко и се чудиха как ми няма нищо. После 2 часа ме разпитваха, дали някой не се е опитал да ме бутне... помислили са си, че майка ми е луда и ме е бутнала... както и да е![]()
![]()
На излизане от болницата, баща ми чакаше в ладичката и влизаме в колата и започва да ми крещи и след 5 минути му казвам ... "споко ве тате аз съм Дънкан Маклауд ( тогава беше доста популярен сериал и главния герой беше безсмъртен) та така... луда работа ...
...

Мале от къде тази смелост

пп. А и преди всичко, още преди да се потроша първия път ме оперираха от херния защото много скачах от гаражи и т.н.