Най-голямата щуротия/беля която съм правил като дете.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Re: Най-голямата щуротия/беля която съм правил като дете.

Мнениеот digo_pl » Сря 13 апр 2011 21:40

Alexandar_yordanov написа:Чета темата и се чудя какво съм правил аз... и не ми идват на ум спомени... Реших да попитам родителите ми какво съм правиллл и те ми казаха "Когато скочи от втория етаж...

Ето я и случката 97' на завършването на 1-ви клас май месец някъде... прибирам се аз и гледам навънка две момичета... приятелчета бяхме и ме мързеше да слизам и за по-бързо скочих от втория етаж...

Резултата:
Като паднах така ми причерня, че 30 секунди само черно виждах и си изкарах въздуха адски много... и това беше после си бях като нов ... майка ми като разбра и побеляха косите... бам веднага към Пирогов ... там ме гледаха като луд 5 часа стоях на една маса и ми гледаха всичко и се чудиха как ми няма нищо. После 2 часа ме разпитваха, дали някой не се е опитал да ме бутне... помислили са си, че майка ми е луда и ме е бутнала... както и да е :D :D

На излизане от болницата, баща ми чакаше в ладичката и влизаме в колата и започва да ми крещи и след 5 минути му казвам ... "споко ве тате аз съм Дънкан Маклауд ( тогава беше доста популярен сериал и главния герой беше безсмъртен) та така... луда работа ... :drunk
...

:))) Е това ме поцети за дугата велика глупост която свърших... аз директно от 3тия етаж се метнах като пич на асфалта бях на 14 г. 2 януари 2000г. Нито си изкарах въздуха, нито ми е причернявало... гледката си ми беше ясна през цялото време и спомена също. Като резултат - единя крак 3,5 месеца гипс другия 45 дена. Възтановявах се около 8 месеца като цяло. И до ден днешен си ме болят адски много краката при промяна на времето... а когато тя е по - рязка, не мога да ходя почти (без да радвижа или масажирам).
Мале от къде тази смелост :screwy , На следващата година 8 януари 2001 си строших раката на канадска борба :beat_butt2; на следващата май 2002 скъсах връзки на десния глезен - операция; после няколко години почивка и преди 3 години изкарах капачката на коляното, 2 месеца след това в улично нападение ми строшиха носа, преди 5-6 месеца пак капачката... и продължавам да съм малоумен явно...
пп. А и преди всичко, още преди да се потроша първия път ме оперираха от херния защото много скачах от гаражи и т.н.
scare scare scare

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 13 апр 2011 22:03

сега ме подсетиха наще за една случка, как за малко да ги убия и двамата на място.

Случката е следната, подобно на Тиян, само че аз бегам от даскало цял първи срок, за да играя Quake II. И един ден класната се обажда. Аз и казвам, че наще не са се прибрали още, а тя вика "добре, аз ще се обадя по-късно". От там аз взимам слушалката на телефона и я скривам в мойта стая, бод 1тон дрехи. Взимам разклонителя от контакта, изключвам телефона, но за всеки случей и отскубвам кабела на разклонителя с голи ръце. Изваждам кабела, по който си тече ток, и го пъхам обратно, без никакво обезопасяване на жиците, все едно разклонителя си бачка. Прибират се наще всичко ток и жица mhihi . Бащата решава да звъни по телефона обаче, тука слушалка, там слушалка. Давам я аз нема начин. Е да де тръгва да звъни, опааа слушалката не бачка. От там почват да се чудят с майка кво става. Виждат че е изключен телефона от разклонителя. Мйка хваща разклонителя, бащата мушка телефона в разклонителя и БУМ искри, дъга, мрак. Моя милост с тая простотия съм изгорил централния бушон долу в ел.таблото на входа. За малко и двамата да си отидат заради едната ми глупост.

Потребителски аватар
ilia_d008
Автомобил: VW Golf III GTI
Двигател: ABF 1995

Мнениеот ilia_d008 » Сря 13 апр 2011 22:52

Яка тема ако почна да ги пиша ще откарам огромен ферман! mhihi
Фраснах с една базалтова плоча предния прозорец на е дин пич с Лада,как не се блъсна незнам-естествено ме гепиха,бой и наще си платиха mhihi
Около 10 прозореца свалих с камъни на цеха за пластмаса срещу нашата махала-естествено ме гепиха,бой и наще си платиха mhihi
Доста счупени лампи на уличното осветления на село-обаче не ме гепиха mhihi
Кухнята в апартамента изгоря до основи-мое деяние ама неумишлено mhihi
Заключих се в на съседите апартамента заедно с бебето им-изкъртиха врата,бой mhihi аз от къде да знам че им е преебан патронника и няма да мога да отключа
Един чичка едва не побеля,фраснах се в неговия джип и влезнах от долу с колелото- :screwy там извадих ебати и късмета
Ама месец два след това чичката с мотора ме отнесе-е отнесох и аз един доволен болничен престои :screwy mhihi
Няма да броя че на нашата врата през ден имаше недоволни съседи и наще бяха чести посетители в даскалото,като си ходех на село селския син буркан ме привикваше през ден за щяло и нещяло mhihi бях обичаиния заподозрян mhihi
Ех как ме върнахте в щурото ми детство :mrgreen:

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Сря 13 апр 2011 23:13

Аз съм правил кисело мляко mhihi

Случката се разиграва на село и аз съм 1ви клас:
Купила бабето една кофа прясно мляко и се гласи да го прави кисело. Докато се кани се прибират майка ми и баща ми вкъщи и решават да отидат на лозе за малко грозде. Баба заминава с тях и Мартин решава да се прави на майстор. Седя и мисля как ли се прави кисело мляко :?: И по едно време :idea: - отварям фризера стъпал на стол, слагам празна кофа вътре и започвам да прехвърлям с халба 10 литра прясно мляко и наливам колкото оцет имаше в една бутилка. След това брашно и започнах да бъркам с точилката. След незнам си колко време въртене голяма част от брашното се разтвори, а това, което беше на топчета го изхвърлях. Стана леко гъстичко и викам: ей ся докато се приберат ще стегне и е готово киселото мляко. Прибират се родителските тела и чувам само баба как се обяснява: Отивам вътре и да подквасвам млякото. Позачудих се аз защо на "слагане на оцет" му викат подквасване. Влиза нашата в кухнята и що да види - Мартин ухилен до уши и няма мляко. И се почна "Къде е" и аз отговарям "Ааа, направих кисело мляко", като този отговор го долавя ухото на баща ми. И оня като ревна: "Малееее, някой цяла лятна ваканция ще стои заключен вкъщи" и аз се спекох. Казах им какво съм направил и първо ме накараха да изям една кофичка "кисело мляко" и после 2 дни без да излизам. :banghead:

Тъпо пишлеме съм бил... Не че сега е нещо по-различно де, ама...

Потребителски аватар
Booster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Booster » Сря 13 апр 2011 23:16

На прима виста се сещам за две по-сериозни mhihi
1 - Може би съм бил между 2-4 години и бях седнал под закачалката , където стоят всички якета и връхни дрехи вкъщи и с една запалка си играех и доближавах и отрдъпвах огънчето , докато накрая не приближих прекалено и се подпали някакъв ръкав си спомням :Mr Green Fun , баща ми спеше в спалнята и аз с викове го събудих , човека като скива закачалкта я изкърти направо от стената и я изхвърли навън горяща...
2 - Отиваме на Обзор с един голям мой приятел , баща ми и един братовчед(тогава да е бил 18-20годишен) , 4-5 годишен бях.Оставят ни край алеята с уговорката да се разходим по плажа , но без да влизаме... :063: Отиваме , първо си намокрихме ръцете , после уж краката , та накрая се гмурнахме , чак после решихме да си свалим дрехите.По едно време братовчед ми вика от брега да излизаме , че баща ми уж бил побеснял и такива други заплахи :Mr Green Fun .Типа , обаче ни беше скрил дрехите край малко преди да излезем от пясъка , спомням си , че такъв срам не съм брал никога повече :063:

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 14 апр 2011 14:11

6-7 годишен, при баба и дядо, в техния апартамент и на дограмата на терасата имаше една дупчица - я да видим колко вода може да поеме!!! Наливах, наливах и след 15-20 кана изгубих интерес :Mr Green Fun , но след като съседите от долния етаж се прибраха задължително минаха да осведомят баба ми, че съм им наводнил остъклената тераса...Абе :beat_butt2 не ядох, ама си бях виновен...

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 14 апр 2011 20:45

Много мразех съседката под нас защото постоянно ме клепаше пред нашите...и когато долу си простреше прането аз го напикавах отгоре през терасата :063: !!!

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 15 апр 2011 1:51

Като хлапета правехме капани mhihi
Парче кожа и капачка от лимонада и на улицата на село на видно място mhihi
И мнооого шофьори се прецакваха как си кара вижда "ръчен часовник" паднал уж случайно на улицата свирят гуми спира връща се и открива на мойсей жезъла mhihi
Другия номер беше със лента от касетка изваждаме лентата и я опъваме напреко на улицата на около 1.40м от земята тъкмо на равнината на предно стъкло на лека кола :oops: Покриваме се и гледаме сеир представете си физиономиите на шофьорите как си кара вижда "тел" напреко през целия път на височина по-ниска от колата и си представя как ше кара "кабрио" следва дръъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъж на спирачките и облаци от пушек от гумите :oops: Пак не сме били прости ползвали сме лента вместо тел че ако някой не спре да не му повредим колата :oops:

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пет 15 апр 2011 9:29

Като дете (5-6) годишен намерих в къщата ни на село кутийка с каменарски барут , а и малко взривателен шнур (4-5м) . Това е барут , какъвто са имали повечето хора и са си чупели камъни от кариерата за строеж . Кутийка , колкото от бира , пълна до горе с барут във вид на разнообразни зрънца - от зрънца с размер на боб до по-малки и прах :D . Доста експерименти съм си правил с него на село - два болта с гайка (който се сеща за каво става въпрос) , саморъчна шашка с фетил ....

По него време ( някъде '80-те години) страшно трудно се намираха пиратки , всъщност само отвън . Затова бяха на мода саморъчните . Парче от пласмасова химикалка се запълва със стрит барут от кибритени клечки и запушва от двете страни с огън от клечка кибрит (запалки йок :D ) . Малка дупчица странично на пиратката , също запълнена с барут и върху нея , нагласена незапалена клечка от кибрит завита с тиксо - това е закъснителя :Mr Green Fun . При "употреба" - драсваш клечката и хвърляш , около 4-5 секунди има от драсване на клечката до достигане на огъня до барута вътре .

В стаята ми , на бюрото където уча съм си направил "оръжейна работилница" , една кибритена кутийка - пълна със стрит финно каменарски барут , парчета от химикалки предварително подготвени за "работа" . И така нагрявам с клечка кибрит единия край на химикалката и го смачквам с клещите , пълня с барут ,после другия край смачквам ... В един момент обаче в момента когато драсвам клечка кибрит , едно парченце от барута и' хвръква и пада точно в кътийката със стрития барут scare scare - огън- огромен , дим , в стаята не се вижда нищо от дим :) . Аз цъм целият черен и отивам в банята . Поглеждам се на огледалото - като негърче , само очите ми бели , вежди нямам никакви :Mr Green Fun , косата ми яко опърлена . Но това е нищо , връщам се в стаята и гледам - всичко черно , а на найлоновото перде scare огромна дупка , а то самото цялото черно . Свалям пердето , изпирам го , обръщам го с дупката надолу и пак го слагам , чистя стаята :Mr Green Fun .....

Всъщност още вечерта всичко се разбра - започна се : "абе тук на какво мирише ?" , и "къде са ти веждите ? "

Върни се в “ОФФ-Топик - други”