Alexandar_yordanov написа:Чета темата и се чудя какво съм правил аз... и не ми идват на ум спомени... Реших да попитам родителите ми какво съм правиллл и те ми казаха "Когато скочи от втория етаж...
Ето я и случката 97' на завършването на 1-ви клас май месец някъде... прибирам се аз и гледам навънка две момичета... приятелчета бяхме и ме мързеше да слизам и за по-бързо скочих от втория етаж...
Резултата:
Като паднах така ми причерня, че 30 секунди само черно виждах и си изкарах въздуха адски много... и това беше после си бях като нов ... майка ми като разбра и побеляха косите... бам веднага към Пирогов ... там ме гледаха като луд 5 часа стоях на една маса и ми гледаха всичко и се чудиха как ми няма нищо. После 2 часа ме разпитваха, дали някой не се е опитал да ме бутне... помислили са си, че майка ми е луда и ме е бутнала... както и да е![]()
![]()
На излизане от болницата, баща ми чакаше в ладичката и влизаме в колата и започва да ми крещи и след 5 минути му казвам ... "споко ве тате аз съм Дънкан Маклауд ( тогава беше доста популярен сериал и главния герой беше безсмъртен) та така... луда работа ...
...
Мале от къде тази смелост
, На следващата година 8 януари 2001 си строших раката на канадска борба
; на следващата май 2002 скъсах връзки на десния глезен - операция; после няколко години почивка и преди 3 години изкарах капачката на коляното, 2 месеца след това в улично нападение ми строшиха носа, преди 5-6 месеца пак капачката... и продължавам да съм малоумен явно... пп. А и преди всичко, още преди да се потроша първия път ме оперираха от херния защото много скачах от гаражи и т.н.

. Бащата решава да звъни по телефона обаче, тука слушалка, там слушалка. Давам я аз нема начин. Е да де тръгва да звъни, опааа слушалката не бачка. От там почват да се чудят с майка кво става. Виждат че е изключен телефона от разклонителя. Мйка хваща разклонителя, бащата мушка телефона в разклонителя и БУМ искри, дъга, мрак. Моя милост с тая простотия съм изгорил централния бушон долу в ел.таблото на входа. За малко и двамата да си отидат заради едната ми глупост.
, баща ми спеше в спалнята и аз с викове го събудих , човека като скива закачалкта я изкърти направо от стената и я изхвърли навън горяща...
Отиваме , първо си намокрихме ръцете , после уж краката , та накрая се гмурнахме , чак после решихме да си свалим дрехите.По едно време братовчед ми вика от брега да излизаме , че баща ми уж бил побеснял и такива други заплахи