biliana написа:Колата се намира на паркинга пред местоработата ми ....
Направи деня ми весел

Шегувам се, въпросът ми беше в кой град е колата, а не дали е на тротоара или на платен паркинг

biliana написа:Колата се намира на паркинга пред местоработата ми ....
biliana написа:Мислех, че аз съм прекален оптимист, но се радвам да видя, че има и другиДано да се окажеш прав.
По "първоначална" информация от сервиза разбрах, че колата била много добра, двигателя й бил много добър и т.н.За мен е важно да я оправят независимо от това какъв проблем ще кажат, че е имала.
Тук е момента да благодаря на всички, които се отзоваха. Голямо БЛАГОДАРЯ!
Ще продължавам да следя форума с интерес и дано не ми се налага, но ако някой ден възникне технически проблем, пак ще се обърна към вас.
БЛАГОДАРЯ!
lion_heart002 написа:Пробва ли да сложиш спирт за горене малко в резервоара да изгориш боклуците? Почти винаги боклуците отиват по горивната система и колата почва да гасне.Затова е важно да се сложи спирт,спирта се съединява с боклуците и водата и заедно с тях изгаря... Имаш ли газова уредба,ако е така,още по-добре,караш докато не ти свърши бензина! Прочете ли цялата тема? То там и това съм обяснил!
shotoman написа:Колежке, бързо си взимай колата от там....докато не са се опитали да "ремонтират" нещо. Пали колата и отивай при някой от форумните майстори наистина! Аман от пишман майстори.... ужас.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта