hooligan_sk написа:А какво ще кажете за тая случка; Родителите ми живеят в панелен блок в Младост 3 с 2 входа и 9 етажа. Автомобилите са поне 30бр. За Целия блок има съвсем буквално 4 паркоместа. От 1990г живеех там и от тогава няколко крайща от междублоковите площадки, които са огромни, се използват за паркиране - това нито пречи на родителите с деца нито на никой, играе се волейбол без колите да пречат!!! Преди няколко дни всички без 3-4 коли получават жълта бележка, включително и баща ми. Знаете ли кога ще отидат в общината? Трябва да им стане гузно по някаква причина ли? Пълен произвол от страна на чиновници които по цял ден си бъркат в носоветеКъдето няма синя зона, тая практика с цълтите листчета обикновено е вредна
Когато има такова неврологично място с масово паркиране което пречи - синя/жълта/зелена/оранжева/кафява зона и тогава ако някой се качва по тротоари или зелена площ - да се глобява както си заслужава! Дотогава буквоядите да си стоят в канцелариите
Smeagol написа:hooligan_sk написа:А какво ще кажете за тая случка; Родителите ми живеят в панелен блок в Младост 3 с 2 входа и 9 етажа. Автомобилите са поне 30бр. За Целия блок има съвсем буквално 4 паркоместа. От 1990г живеех там и от тогава няколко крайща от междублоковите площадки, които са огромни, се използват за паркиране - това нито пречи на родителите с деца нито на никой, играе се волейбол без колите да пречат!!! Преди няколко дни всички без 3-4 коли получават жълта бележка, включително и баща ми. Знаете ли кога ще отидат в общината? Трябва да им стане гузно по някаква причина ли? Пълен произвол от страна на чиновници които по цял ден си бъркат в носоветеКъдето няма синя зона, тая практика с цълтите листчета обикновено е вредна
Когато има такова неврологично място с масово паркиране което пречи - синя/жълта/зелена/оранжева/кафява зона и тогава ако някой се качва по тротоари или зелена площ - да се глобява както си заслужава! Дотогава буквоядите да си стоят в канцелариите
Като е строен блокът е трябвало да бъде помислено и за товаНо това е друга тема...
Адмирации за постъпката колега shotoman. Дано парите, които се събират от подобни акции бъдат вляти в поддържане на градинките и т.н., а не в нечии джоб...
milski написа:Донякъде съм съгласен,че трябва да се въведе ред в тази държава,но на Балканите незнам доколко е осъществимо това.Голяма част от нас разбират необходимостта от спазване на ограничения на скоростта,изхвърляне на отпадъци в кошчета,разделно събиране и както в случая,засегнат от колегата за паркирането.Но при условие,че с всичко се спекулира не виждам логиката на повечето правила в тази държава.Същата тази община,която лепи жълти талончета по колите,в същото време е превърнала тротоарите на улиците Шипка и Кракра в място за паркиране тип "Синя зона".А това не е единичен случай.Същата тази полиция,която провежда "Акция Светлина",сигурно на половината патрулки им свети само единия фар...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: rmk и 65 госта