Изгубен ключ на голф 4?!
Изгубен ключ на голф 4?!
Колеги,загубих и втория ключ на голфа и сега имам един пластмасов,който ми остана,май се води сервизен ключ.Знаете ли дали мога да си искарам обикновен ключ по сервизния и да карам с него,като сервизният го сложа някъде наблизо до ключалката,или как може да се исключи имобилайзера,че не ми се дават 100 лв за ключ с ампула?
- tsvetanovvvv
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Изгубен ключ на голф 4?!
Без "ампула" транспондер няма да стане освен ако някой разбиращ не ти изключи имобилайзера софтуерно,а това става с подходящ диагностичен кабел и допълнителен софтуер
колега,ако оставя ключ с ампула в близост до ключалката,няма ли да стане с обикновен ключ паленето
- tsvetanovvvv
- Автомобил:
- Двигател:
tokaii написа:колега,ако оставя ключ с ампула в близост до ключалката,няма ли да стане с обикновен ключ паленето
Може да стане ако ампулата е от някой от старите ключове, в противен случай трябва да се обучи.
колеги дали някой знае къде в пазарджишка област могат да ми исключат имобилайзера?
направих резервен ключ,без ампула,като идеята ми бе да сложа в близост пластмасовия ключ и той да изключва имобилайзера,обаче колкото и близо да го държа от 50 опита само по веднъж успявам да запаля с новия ключ,някой знае ли къде точно е този имобилайзер?
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Антената на имобилайзера е черната гривна около патронника на ключа.
Иначе самия имобилайзер е на съвсем друго място.
Иначе самия имобилайзер е на съвсем друго място.
интересна работа,слагам новият ключ,допирам стария до антената завъртам и пак не се изключва имобилайзера
- rgi2003
- Автомобил:
- Двигател:
Ама колега ти верно ли не разбра какво ти се казва.С този пластмасовия ключ не можеш да запалиш колата, па каквото и да правиш.Трябвада си купиш някой използван, за да минеш по-тънко и да го програмираш към твоя имо.Обаче до колкото си спомням има 2-3 вида в зависимост от това на коя честота комуникират(Mhz), така че, ще бъде ходене по мъките.По-добрият вариант е да изключиш системата изобщо.
колега,аз с пластмасовия я паля без проблем,той ми е оргинален,въпроса беше да го скрия някъде под ключалката за да хваща имобилайзера и да си паля с обикновен ключ който вече съм си направил
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Това не може да стане.
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Може да се пробваш да извадиш ампулата от пластмасовия и да я монтираш на другия клуч(но ало я счупиш
).Като ти правиха клуча пита ли за цена-дубликат на ампулата.
).Като ти правиха клуча пита ли за цена-дубликат на ампулата.- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Това е единствения начин щом не то се дават пари за нова ампула. Внимателно отваряш пластмасовия ключ като с нещо остро разлепяш капачето му и вадиш ампулата и я слагаш в новия ключ.
- delian1978
- Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
- Двигател: ALH 1999
Абе колеги,то в пластмасовия ключ има ли изобщо ампула за имобилайзера?Аз имам два железни и един пластмасов и ключар ми каза,че той е само за нарязване на нов ключ и не става да се кара с него,защото колата няма да запали,ама не съм пробвал дали наистина е така.А като си направих сгъваем ключ отворих капачката на един от металните и преместих ампулата и всичко си е наред.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”