Здравеите колеги.Имам проблем лампата за подгряване на таблото не свети постояно а мига след като спре да мига паля и след като запаля 10-тина сек след тва пак почва да подгрява,свещите са здрави каде може да е проблема.Благодаря предварително.
Забравих да кажа колата е голф 2 1.6 GTD 80кс 91 год.

Проблем с подгряването
Re: Проблем с подгряването
Най-вероятно имаш записана грешка. Закачи я на някъде на вагком за да се види каква й е болежката. Възможностите не са чак толкова много, но изгорели свещи не е една от тях.
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
на колегата колата няма как да запиши грешка.Липсва му компютър 

-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз знам че нямам комп.Сега кат е топло пали добре,ама зимата почти няма палене не пчти а направо не пали варти пуши черно и неште само на скорост
Помагаите че ми омръзна вече втора зима е така.Акомулатора ми беше доста умрял пробвах със 100 амперов с него можеше да мина 10-тина километра на стартер 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Как мога да проверя дали е здраво релето,заштото кат спре да мига лампата се чува ралето че изключва,за датчика сменял сам го,ако става вапрос за оня на троиника.Зимата пробвах дирекно подгряване на свештите от акомулатора и пак нештеше да запали.Оказа са и друг проблем гнп,ше пиша друга тема за гнп-то.
Поздрави.

Пробвай с друго реле за подгрева, за което си сигурен, че работи. Мисля, че имаше и датчик за температура, който следи температурата на двигателя и подава информация на релето колко да свети лампата и колко да работят подгревните свещи. Успех и днес го давай празнично.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Направи ми впечетление,че кат запали колата работи на много ниски обороти,фаровете светят слабо,парно,плуфон съшто много слаб ток,и кат почне да подгрява пак,да мига лампата оборотите са нормализират и тока са осилва. 

Последно избутана от dalgi4kia на Нед 01 май 2011 16:37.
Върни се в “Дизелови агрегати”