след дъжда който валя преди 2 вечери в софия намерих огромна локва вода пред задната дясна седалка. водата беше влязла от въздуховода който се намира под предната дясна седалка. имаше поне 3 литра вода. колата беше спряна на наклон и водата явно се е оттичала през въздуховода. и защо имам вода в него???
и още едно проблемче което ми се случва за втори път-паля сутрин, пускам климатика и колата гасне. паля пак и няма вече проблем-някакви идеи?
превод mod edit: vaskoto1
вода в купето
- pyrpyl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей колега, виж дали не ти е отваряна задната врата - там дето ти е механизма под кората. Там трябва да има един едностранно лепящ полиетилен, залепен към рамката на вратата и не пропускащ стичащата се вода по стъклото на вратата вътре в купето. Може той да е разкъсан при евентуално бутане по механизма за вдигане и спускане на стъклата... При мен проблема е такъв при миене с по-обилна струя вода или при проливен дъжд и спиране под наклон. За съжаление обаче не знам с какво да го оправя. Ще се радвам ако някой колега помгне по въпроса.... 

- raziel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sorry za latinicita pak.
klimatika mi se oticha kapi si otdolo. kato spra I si pravi lokvichka pod kolata. taka che ne mislia che e ot towa. otpred pod kapaka kydeto se sybira vodata kogato vyli v edno kato legenche I sled tova izticha direktno tam kydeto e postaven akumulatora I computera. ta na tova ne vijdam dupki koito a puskat vodata da se oticha po nadolo. moje li ot tam I prez filtyra na kupeto da se e napylnilo.
inache prozoreca mi e ok. kolata e mita mnogo pyti no ne se e sluchvalo.
Vasko na teb kyde ti e serviza. imash li komputyr za da ia zakachim da vidim kvo ima. no tova shte stane kato se vyrna zashtoto sega sym v Ravda. Mislish li che monje da e neshto serizno??
Pozdravi
Tisho
klimatika mi se oticha kapi si otdolo. kato spra I si pravi lokvichka pod kolata. taka che ne mislia che e ot towa. otpred pod kapaka kydeto se sybira vodata kogato vyli v edno kato legenche I sled tova izticha direktno tam kydeto e postaven akumulatora I computera. ta na tova ne vijdam dupki koito a puskat vodata da se oticha po nadolo. moje li ot tam I prez filtyra na kupeto da se e napylnilo.
inache prozoreca mi e ok. kolata e mita mnogo pyti no ne se e sluchvalo.
Vasko na teb kyde ti e serviza. imash li komputyr za da ia zakachim da vidim kvo ima. no tova shte stane kato se vyrna zashtoto sega sym v Ravda. Mislish li che monje da e neshto serizno??
Pozdravi
Tisho
Наскоро и тука във Варна имаше голям дъжд ... та стана една. Сутринта отивам да видя колата, гледам под задната лява седалка пълно с вода ... останових след това, че тази вода е била преди да се излее отзад (чрез една тръбичка под седалката на шофьора) на мястото на шофьора. Гледах ли, гледах ли уплатнения, всичко сухо ... в крайна сметка стигнах до извода, че водата е влязла през уплътнения на педалите.
- raziel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Още не съм се наканил да отида а преди седмица след поредният дъжд пак ми се напълни с вода в краката на задната дясна седалка..
Получава се само при дъжд.
Има нещо разместено от пред но майстора ще каже сега в сряда.
Аз имах ПТП при което пострада предната дясна страна и ме съмниява че някой уплътнение към купето и въздухопроводите не е поставено добре.
Получава се само при дъжд.
Има нещо разместено от пред но майстора ще каже сега в сряда.
Аз имах ПТП при което пострада предната дясна страна и ме съмниява че някой уплътнение към купето и въздухопроводите не е поставено добре.