смяна на радиатор
- djniki
- Автомобил: Passat
- Двигател: AVF 2001
смяна на радиатор
Колеги интересува ме ако сложа по голям радиатор или от 2.0 или от 1.9. ТД на мойто голфче 1.4 дали ще се реши проблема със загряването. Щото сега много ми загрява и ме притеснява това загряване а сичко друго е изрядно ( термостат, датчик и т.н.)
Re: смяна на радиатор
Не, няма да помогне.Проблема няма да е в радиатора, освен ако не е запушен.Виж си водната помпа щом си сигурен за термостата.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
ако наистина всичко ти е наред няма проблем със загряването.....явно нещо пропускаш
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Явно стрелката на таблото ти показва след 90 градуса, смени датчика на тройника и ще се оправи загряването, просто не ти показва правилно тем.-та!
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Може и да е затлачен радиатора с варовик, ако е карана с вода. Нищо не казва колегата. Но има голяма вероятност да е от помпата , ако е набор на автомобила.
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Факт е,че колата явно си има друг проблем - термостат (аз смених 4,докато попаднах на истинско менте,иначе вече само оригинален бих купил),датчик за перката,водна помпа,темп. датчик,който показва темп. на таблото,водна помпа,г-ра глава,капачка на разширителния съд...причини колкото искаш една кола да прегрява,камо ли 1.4 .Ако и трябваше радиатор от 2-литрова,Ханс щеше да и сложи още в завода. 

-
Петър Петров
- Автомобил:
- Двигател:
zfa159 написа:Ако и трябваше радиатор от 2-литрова,Ханс щеше да и сложи още в завода.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”