marchq написа:Здравейте колеги поръчах си от ebay.co.uk бууст метър. Ето
този. Вече е при мене много добре изглежда. Сега идва проблема къде да го монтирам и да намеря подходяща конзола за него 52мм. Питах тук там намерих една от
този вид за колонката, но предвиденото разтояние на конзолката е по голямо от колонката на голфа. Сега се спрях на
този вид, но не мога да преценя дали ще изглежда добре и къде да го монтирам моля дайте други идеи. Има и
друг вариант. Но това не ми допада искам да е нещо пред очите ми. Или да ми предложите конзола за колонка ставаща за голф 4

Малко ми е объркан поста надявам се да ми разберете идеята

Значи ,ако ще го слагаш само за украшение по-добре не се занимавай , тогава наистина можеш да го сложиш дори и до лоста за ръчната спирачка.
Ако обаче го ползваш по предназначение ,тогава трябва да е на видно място на което не ти се налага да си откланяш погледа от пътя , защо ?!!
Ами защото когато налягането на турбината е високо нещата се случват за части от секундата , скороста ти е обикновено около и над 100км/ч ,а тогава колата ти изминава около 20м в секунда , та от тука следва ,че нямаш никакво време да търсиш с поглед манометърчето ,ако не ти е пред очите ! Ако обаче правиш като другите колеги ,които казват че са му се нагледали , в един такъв момент когато с кеф си смачкал газта и не поглеждаш към часовника който бие във 1,5 - 2 бар и решиш да изпревариш , в този момент можеш да усетиш рязък спад в мощноста ,защото турбинката е излетяла през тръбата отзад .
Та исках просто да кажа ,че аз примерно винаги при смачкване газта хвърлям едно око на буста и ако задържа голям пик веднага отпускам леко .
За това най удобното място е на колонката , виж аз как го направих от обикновена единична стойка със доста изрязване и напасване после прикриване със тапицерия и готово .
Готова стойка която да ти пасне идеално и да не стои грозно няма да намериш !