Тартарини за моноинжекция

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
krasimir1971
Автомобил:
Двигател:

Re: Тартарини за моноинжекция

Мнениеот krasimir1971 » Чет 28 апр 2011 14:58

Моята е Тек99-ЕВО,но не разбрах откъде да намеря софта,и дали има съобщения за проблеми,защото при мен е монтирана,но стъпковото моторче не се движи,освен когато минеш на газ-отваря и когато огасиш-затваря.Функция регулация не се наблюдава

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Пет 29 апр 2011 19:17

krasimir1971 написа:Моята е Тек99-ЕВО,но не разбрах откъде да намеря софта,и дали има съобщения за проблеми,защото при мен е монтирана,но стъпковото моторче не се движи,освен когато минеш на газ-отваря и когато огасиш-затваря.Функция регулация не се наблюдава

Софта за 99-ЕВО се намира лесно, има го в нета. Движението на моторчето е малко и може да не го забелязваш така. Грешки незнам дали помни и дава. От моите обикаляния да търся майстор за тази система намерих един във Варна на който мъ беше щсно какво става и как да го направи. При мен проблема беше, че нямаше кий да го настрой, защото беше свалено от по мощен мотор на VW и харчеше много.

krasimir1971
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот krasimir1971 » Съб 07 май 2011 11:09

Наистина влязох в настройките на Тартаринито и стъпковото моторче работи сега,но данните много бързо се сменят,което ме навежда на мисълта,че има лоша връзка някъде между кабелите и платката.Сега ще търся

Ivan_Vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ivan_Vento » Пет 27 май 2011 20:13

Колеги, много ще съм благодарен ако някой даде схема на кабела за връзка между тартаринито и комплютър, става дума за TEC99 не еволюшън. :beer

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Съб 28 май 2011 12:33

krasimir1971 написа:Наистина влязох в настройките на Тартаринито и стъпковото моторче работи сега,но данните много бързо се сменят,което ме навежда на мисълта,че има лоша връзка някъде между кабелите и платката.Сега ще търся

Да тои кажа при ЕВО не знам ка е. При мен се движи доста бързо.

Ivan_Vento написа:Колеги, много ще съм благодарен ако някой даде схема на кабела за връзка между тартаринито и комплютър, става дума за TEC99 не еволюшън. :beer

Прати ми Email-а си на лично събщение да дам схемата.

miroki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miroki » Пон 11 юни 2012 15:11

Glove написа:Ето това е :
tartarini1.JPG

Но това може да не ти реши проблема.

Понеже снимката не се вида може ли отново, или разяснение относно джъмперите?
пп. Аз съм с TEC 97.

Върни се в “Автогазови уредби”