Тартарини за моноинжекция
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тартарини за моноинжекция
Моята е Тек99-ЕВО,но не разбрах откъде да намеря софта,и дали има съобщения за проблеми,защото при мен е монтирана,но стъпковото моторче не се движи,освен когато минеш на газ-отваря и когато огасиш-затваря.Функция регулация не се наблюдава
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
krasimir1971 написа:Моята е Тек99-ЕВО,но не разбрах откъде да намеря софта,и дали има съобщения за проблеми,защото при мен е монтирана,но стъпковото моторче не се движи,освен когато минеш на газ-отваря и когато огасиш-затваря.Функция регулация не се наблюдава
Софта за 99-ЕВО се намира лесно, има го в нета. Движението на моторчето е малко и може да не го забелязваш така. Грешки незнам дали помни и дава. От моите обикаляния да търся майстор за тази система намерих един във Варна на който мъ беше щсно какво става и как да го направи. При мен проблема беше, че нямаше кий да го настрой, защото беше свалено от по мощен мотор на VW и харчеше много.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Наистина влязох в настройките на Тартаринито и стъпковото моторче работи сега,но данните много бързо се сменят,което ме навежда на мисълта,че има лоша връзка някъде между кабелите и платката.Сега ще търся
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, много ще съм благодарен ако някой даде схема на кабела за връзка между тартаринито и комплютър, става дума за TEC99 не еволюшън. 

- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
krasimir1971 написа:Наистина влязох в настройките на Тартаринито и стъпковото моторче работи сега,но данните много бързо се сменят,което ме навежда на мисълта,че има лоша връзка някъде между кабелите и платката.Сега ще търся
Да тои кажа при ЕВО не знам ка е. При мен се движи доста бързо.
Ivan_Vento написа:Колеги, много ще съм благодарен ако някой даде схема на кабела за връзка между тартаринито и комплютър, става дума за TEC99 не еволюшън.
Прати ми Email-а си на лично събщение да дам схемата.
Glove написа:Ето това е :
Но това може да не ти реши проблема.
Понеже снимката не се вида може ли отново, или разяснение относно джъмперите?
пп. Аз съм с TEC 97.
Върни се в “Автогазови уредби”