наказателно постановление и срокове за давност

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: наказателно постановление и срокове за давност

Мнениеот Ljubon » Съб 30 апр 2011 20:18

:duel :да:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 30 апр 2011 20:19

Нарушила си закона, снимана си с камера, че си превишила ограничението, и с цялата си наглост ще обжалваш! Не те нападам, не се убиждай, ма немога да го осимилирам това! Да си виновен и да казваш че не си! Как може да кажеш на черното бяло! Щом си съгрешила, понасяш си вината и това е!

п.п Искрено ти го казвам, че не постъпваш правилно, но ти си знаеш. Ако спечелиш делото, не се възгордявай, а се замисли че са те съжалили и са ти дали 2-ри шанс!

Лека вечер и PEACE!

lilibg66
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lilibg66 » Съб 30 апр 2011 21:01

Уважаеми г-н my heart iS iCe, явно не умеете да четете внимателно! Къде по-горе съм казала, че не съм виновна? На кое черно съм казала бяло или обратното? А и този закон със всичките му членове и алинеи е еднакъв за всички. Щом от мен се изисква да го спазвам, те също трябва да го спазват. Тоест, имат си срокове и когато ги изпуснат, са нарушили определена точка и алинея. Мисля, че нещо се бъркате относно хората, от които очаквате да съжаляват мен или някой друг. Те не дават втори шанс. Те просто са загубили, защото не са спазили собствените си условия и срокове. Не бих искала да споря с Вас конкретно, защото мислите ни текат в различни посоки.

naydenov23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naydenov23 » Съб 30 апр 2011 21:41

/офф

Уважаема г-жо, вие сте или учителка по литература или психолог. Просто във всичките ви мнения си личи явното подмазване и опит да се изкарате невинна жертва. И тоя номер с "блондинката" е стар като света, още от както имам книжка го прилагам.

Е трябва да ви се признае, че имате дар слово и успявате да убедите хората в глупостите, които говорите, макар че този стил на изказ малко (имах предвид доста) дразни.

/офф

Иначе по въпроса сте напълно в правото си да обжалвате, но не сте наясно дали реално датите на издаване на съответните документи са както вие си мислите. Да не се окаже накрая, че акта е издаден примерно месец по-рано, защото полицаите имат навика да правят такива неща.

lilibg66
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lilibg66 » Нед 01 май 2011 8:15

Г-н naydenov23,
Вероятно в ежедневието си комуникирате с хора, с различен маниер на изказване от мен. Точно заради това, Ви прави впечатление моя стил и вероятно толкова много ви дразни.
Личната култура си личи не само в средата, в която работим и живеем, но и тук, във виртуалното общество (не случайно наречено именно общество), където по няколко минути или часове (без значение) общуваме с такива като нас. И всички ние, като нормални хора сме със своите недостатъци, независимо от образованието, а още по-малко значение има професията. И това, че се криете зад страхливо подбрани никове, не Ви дава правото да хулите. А лично аз смятам, че нападателното Ви и агресивно поведение е с компенсаторен характер и е израз на езикова и литературна астения (безсилие, слабост), както и на остър дефицит от знания, съчетани с дефектен по отношение на взаимоотношенията мироглед.
Не съм учителка по литература, а любителка на литературата. Вероятно оттук идва и разликата между Вас и мен в изразяване на мислите. Специално заради Вас се порових в тълковния речник за думата „подмазване”, което явно Вие не сте направили. Подмазване – угоднича пред някого с цел да получа облаги. Определено не мога да схвана, каква точно облага мога да очаквам от Вас или от някой друг тук?

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 01 май 2011 8:31

Когато има някакво развитие, темата ще бъде отключена!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”