Ако нямаш пари за окачване, просто си карай сток, но не тормози колата и не застрашавай себе си и околните.

Ако ме питаш защо - има изписани десетки мнения, много от които и мои.

passat_b5 написа:Колега питам вас защото майстора при който ходя ми вика дай ще ти ги отрежа и няма да има проблем аз също съм чел не е добре,но затова питах вас по-запознатите намерих си едно окачване на FK пружини с амортисьори, но да те питам може ли да сложа само пружините на стоковите амортисьори ? ще има ли проблем или не ? и 10х за изказаните мниния защото не съм запознат с окачванетата, а явно майсторите гледат само да ти вземат парите и нищо повече...
Vankata_84 написа:Защо на всяко ниско окачване в БГ му се вика "спортно"? Моята кола е с фабрично ниско, вози прилично(определено не меко). Карал съм същата с високо, и по-твърдо окачване
donotdisturb написа:Колега , хубаво така ме наричаш "лаик" ама аз до сега в колкото коли съм се возил и карал и са били с спортно окачване 1 не е возила меко ? Всичките са като лагерни колички и таблото имам чуството че ще ми изпадне в краката така че би ли ми обяснил къде са тия "меки" спортни пружини да зема да си купа и аз
Мисля че част от причината се крие в стандартните амортисьори Boge Turbo.. сложи едни такива предвидени за пружините и ще си смениш мнението..neon написа:donotdisturb написа:Колега , хубаво така ме наричаш "лаик" ама аз до сега в колкото коли съм се возил и карал и са били с спортно окачване 1 не е возила меко ? Всичките са като лагерни колички и таблото имам чуството че ще ми изпадне в краката така че би ли ми обяснил къде са тия "меки" спортни пружини да зема да си купа и аз
Ами "меките" пружини бяха на моята кола. Купих ги чисто нови специално за Г2 - Weitec -30/30. Амортесьорите бяха Boge Turbo - стандартни. В сравнение със стандартните пружини ниските возеха по-меко. Убеден съм също, че ако в момента сменя стандартното окачване на колата на жена ми със "спортно" то и тя ще започне да вози по-меко.
Поиграл съм си бая с окачвания и имам някакви наблюдения в/у тях - не ги говоря наизуст нещата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта