Катализатор

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
bohema72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bohema72 » Пон 14 авг 2006 18:00

Къде в Бургас извършват качествено гореспоменатите услуги,няма ли някой бургазлия в форума?

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 14 авг 2006 19:34

Ми може да го свалиш и с едно желязо да го избиеш.И аз доста се двоумях кое е по-доброто при все че и двата метода са си "хамалски".Ама маи по добре е да го изрежат щото маисторите дето се занимават с гарнета не са от наи "финните" и мисля че не еза предпочитане да отвиват гарнето от коликторите.На наще коли тва място е раждясало и почти заварено и познаи с кои фин инструмент ще се отвеват-шлосерски чук.Иначе като отвори катализатор после пак с едно длето чука по керамиката и ударите се предават по цялата изпускателна система ма мисля че е за предпочитане пък и си 100% сигурен че керамиката е махната.Иначе за гореспоменатите маисторе мисля че няма смисал да търсиш някви добри(до впрочем едва ли има разбирачи на гарнета)-просто му стои на главата да не извърши някоя простотия.

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Пон 14 авг 2006 22:16

Незнам дали си чувал онзи виц за компютърната фирма дето стимулирала клиентите сами да си оправят РС-тата щото после изкарвала от тях много повече пари от ремонт :lol: :lol:
Ще си го свалям сам. Има едно масло, казва се Евгенол мисля, ползват го зъболекарите, всякакви болтове развива, после на менгемето и бой с управителя /баща ми така вика на чука щото всичко управял :lol: /

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 15 авг 2006 12:50

Ако ще го сваляш сам(тва ме навежда на мисалта че имаш гараж) наи добре огледаи хубаво сглобките и ще си проличи кои метод е наи добър.Само имаи в предвид че колкото по-малко я разглабяш толкова по-добре(частите с годините са се напаснали а и са заводски сглобени)-то това се отнася за всички ремонти,ама при повечето няма друг вариант освен разглобяване с управителя :lol:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 15 авг 2006 18:57

bohema72 написа:Къде в Бургас извършват качествено гореспоменатите услуги,няма ли някой бургазлия в форума?

Ела само на 130км на север и си уреден

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”