Здравейте колеги,доста се рових но точно такъв казус като моя не срещнах,което не означава,че няма ,може и аз да не съм го открил.Та проблема е следния: както си карам(100/110км/ч.)педала на газта спря да ме слуша,в първия момент ми мина през акъла(простете незнанието ми в областа),че се е скъсало жилото ако въобще има жило.От там скороста падна на 70км.вкарах 4та оборотите се вдигнаха съответно,подадох пак газ и нищо(обърнах на бензин същата работа) след около 200-300 метра светна лампата на акумулатора,секунда две след това започна да мига и лампата на маслото.Огасих я,гледах за течове,нещо скъсано,прекъснато изобщо за нещо нехарактерно,на пръв поглед -нищо.Опитах да я запаля но неще а иначе върти просто не ще да пали(нито на бензин нито на газ) и отново лампата на акумулатора и тази на маслото,при подаване на контакт се чува помпата,акумулатора е читав маслото го гледах като в нормите е,не е вдигала темп.,не се чу изпаткване, нищо.Както съм го описал в заглавието(моля модераторите да ме извинят за което и да го променят ако се налага,простете също така и невежеството ми) просто отказа педала.Знам че причините може да са много ама ако може да ме насочите на някъде

Благодаря ви предварително!
Автомобила е голф 3 двг- ААМ /1,8 моно 75к.с.,има АГУ.