kr1s0 написа:Ако трябва да бъда честен според моето скромно мнение бяха много чалга тези стопове ,ако мога да се изразя така,но сега признавам си стоят много добре
И мен малко ме дразнеха

kr1s0 написа:Ако трябва да бъда честен според моето скромно мнение бяха много чалга тези стопове ,ако мога да се изразя така,но сега признавам си стоят много добре
nasekomoto написа:колега много хубави са станали и фаровете и стоповете,само не ми стана ясно от вътрешхата или от външната страна на стъклата си ги пръскал ама като гледам няма снимки да си отварял фаровете така че маи разбрах отговора.иначе супер са се получили.
kalopo0o написа:А така като си ги направил фаровете вижда ли се нещо вечер ? Питам , че и аз съм с такива фарове и ми хареса как изглежда , много добре е станало като не се прекали с черното става готино
DG GoLF MKIII написа:браво колега екстра са станали фаровете и стоповете,само че имам един въпрос в близките дни след боядисването минавал ли си от водоструйка понеже и аз съм навит да си ги потъмня малко.Преди време ги бях пръскал и моите с трансперантен спрей и още на първата мивка побеляха
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта