Затъмнени фарове и стопове

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
naidobriq7
Автомобил:
Двигател:

Re: Затъмнени фарове и стопове

Мнениеот naidobriq7 » Нед 01 май 2011 21:22

kr1s0 написа:Ако трябва да бъда честен според моето скромно мнение бяха много чалга тези стопове ,ако мога да се изразя така,но сега признавам си стоят много добре mhihi

И мен малко ме дразнеха :beer , ама сега са ... :да: . На живо трябва да се видят mhihi

Потребителски аватар
naidobriq7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naidobriq7 » Нед 01 май 2011 21:24

nasekomoto написа:колега много хубави са станали и фаровете и стоповете,само не ми стана ясно от вътрешхата или от външната страна на стъклата си ги пръскал ама като гледам няма снимки да си отварял фаровете така че маи разбрах отговора.иначе супер са се получили. :да:

:да:

Потребителски аватар
naidobriq7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naidobriq7 » Нед 01 май 2011 21:27

kalopo0o написа:А така като си ги направил фаровете вижда ли се нещо вечер ? Питам , че и аз съм с такива фарове и ми хареса как изглежда , много добре е станало като не се прекали с черното става готино :)

Няма проблем със светенето (сигорно се намаля светлината , ама е незначително) за разлика от фолиото за фарове , и изглеждат 1000 пъти по добре mhihi

Потребителски аватар
DG GoLF MKIII
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DG GoLF MKIII » Чет 12 май 2011 14:04

браво колега екстра са станали фаровете и стоповете :да: ,само че имам един въпрос в близките дни след боядисването минавал ли си от водоструйка понеже и аз съм навит да си ги потъмня малко.Преди време ги бях пръскал и моите с трансперантен спрей и още на първата мивка побеляха :horror: :horror:
:D :D

Потребителски аватар
naidobriq7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naidobriq7 » Пет 13 май 2011 20:44

DG GoLF MKIII написа:браво колега екстра са станали фаровете и стоповете :да: ,само че имам един въпрос в близките дни след боядисването минавал ли си от водоструйка понеже и аз съм навит да си ги потъмня малко.Преди време ги бях пръскал и моите с трансперантен спрей и още на първата мивка побеляха :horror: :horror:
:D :D

Ами след като си изсъхне лака няма никакви проблеми да се мие с каквото и да е ,ако падаше от водоструйките 99% от колите щяха да са без боя :mrgreen: . При теб друго се е случило ... не си ги минал с водна шкурка или не си обезмаслил добре . По принцип на стъклото по трудно хваща каквото и да е , спазвай това където съм писал в темата и всичко ще е ОК :да:

Потребителски аватар
danielmihov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот danielmihov » Нед 15 май 2011 10:18

Станало е супер яко :012:

Върни се в “Направи си сам!”