Стар член и горд собственик на нова машина...Меган Турбо

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Re: Стар член и горд собственик на нова машина...Меган Турбо

Мнениеот Bai Sando » Пон 02 май 2011 20:00

LILO&STICH написа:хаха,колегата не го оставя да почине возилото mhihi

Ами нормално.И аз да имах такова зверче :twisted:

Потребителски аватар
Стоянчо
Автомобил: Skoda Superb II Revo Stage 2
Двигател: CDAA 2014

Мнениеот Стоянчо » Пон 02 май 2011 20:22

Много красив екземпляр! Прочетох няколко негативни изказвания за марката, но позволете ми да споделя, че имам съкварталец с такава кола, купувана чисто нова и вече 4-та година само масла и филтри сменя. Основен минус - друсането, което по нашите пътища с такова окачване е неизбежно.
Със здраве!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 02 май 2011 21:18

Автомобилът е чук. Да си го караш със здраве, хиляди безаварийни.
Това как вървиииии .... :maaad:

Потребителски аватар
Rakarov
един обикновен Голфаджия
Автомобил: Polo GTI
Двигател: 1.8 Turbo
Контакти:

Мнениеот Rakarov » Пон 02 май 2011 21:38

Отново благодаря на всички за хубавите коментари и пожелания. :beer Не мога да отговоря на всички mhihi Относно друсането...за тези пътища, това е положението :? Тези неща съм ги преценил и след като си взимаш такава кола трябва да ти бъде ясно...относно захабяването и особенно за спада на цените... колега мен това грам ама грам не ме боли...дали след 5 години ще я продам за 7 или за 8 и половина ( не че не ме засяга, но няма да се съобразявам с този фактор )...отделно аз не си взимам кола, която да я карам 25 години и после да се правя на дърт циганин за всяко едно левче...то е ясно, че си на загуба веднага след като си дал парите...другото, което е, че поддръжката на колата е най-важния фактор за нейното представяне на улицата...аз не очаквам 3 години да сипвам само масло и бенз...когато се поддържа и когато знаеш как да я караш всичко е ок...другото е до късмет...втора ръка ли е, значи разчитай на късмета...аз търся бърза кола,малка кола,двуврата кола,черна и спортна,да е рядка и да е нова...има и други фактори но това са основните...относно возията...аз съм на 23 години почти и не търся някаква скучна и добре возеща лимузина...прекаленно са ми скучни тези коли на този етап...сигурен съм, че ако излъскаме аудито и реното и ако ги оставим някаде, аудито почти няма да го погледнат ( да не кажа, че изобщо няма да го погледнат ) по простата причина, че всяка трета кола е такава...сещаш ли се ? Аз не търся такава кола... Ако тръгна да я продавам ще ти я предложа първо на теб ;)

Още един път мерси на vwclub.bg :beer

Потребителски аватар
Стоянчо
Автомобил: Skoda Superb II Revo Stage 2
Двигател: CDAA 2014

Мнениеот Стоянчо » Пон 02 май 2011 21:42

Мислим по идентичен начин - аз също съм преглътнал друсането и съм заложил на това, че втора като нея у нас няма.

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пон 02 май 2011 21:42

Страхотна машинка, колега! :beer
Само консумативи да й сменяш и бенц да й наливаш! :да:

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Пон 02 май 2011 22:05

Доста глупости се изписаха за колата.Всичките тези злобни коментари си обяснявам със завистта от Предимствата на колата пред аудита на колеги примерно? mhihi
Супер качество,готин дизайн,бързина и всичкото това на много по-ниска цена от конкурентни марки! Ако това не е вярно няма как да има и такива нападки към нея :beer
Отново честита придобивка и дълго да се радваш на завистливи заглеждачи по улиците колега :beer

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Пон 02 май 2011 22:17

Каква завист бе колеги, ако някой си мисли че мога да завидя на някой заради това каква кола кара, жестоко се е объркал.
Всеки си има мнение и не мисля че който изказва негативно такова е защото завижда.
Както написах и на колегата продал съм 100тина рена и имам някакво изградено мнение за качесТвата им

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 02 май 2011 22:23

Petrolhead написа:.
Както написах и на колегата продал съм 100тина рена и имам някакво изградено мнение за качесТвата им
ех,и ти либруте стана търгаш mhihi
Ай остаете го човека да се радва на возилото :mrgreen:
Аз залагам,че ще и се накефи скоро mhihi

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Пон 02 май 2011 22:37

Petrolhead написа:Каква завист бе колеги, ако някой си мисли че мога да завидя на някой заради това каква кола кара, жестоко се е объркал.
Всеки си има мнение и не мисля че който изказва негативно такова е защото завижда.

Уважавам мнението ти.Кажи само колко такива Рена Меган Турбо си имал и какви впечатления за тях имаш? Питам защото май вече оспориха някой твой впечатления :D

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Пон 02 май 2011 23:02

tisho_psg написа:
Petrolhead написа:Каква завист бе колеги, ако някой си мисли че мога да завидя на някой заради това каква кола кара, жестоко се е объркал.

Уважавам мнението ти.Кажи само колко такива Рена Меган Турбо си имал и какви впечатления за тях имаш? Питам защото май вече оспориха някой твой впечатления :D

Колега, момчетата коментират собствените си коли, разбира се че са най-добрите.
аз коментирам коли, които не са мои, не ми харесват и съм откровено критично настроен към тях. По-добре не ми обръщайте внимание.

Потребителски аватар
Rakarov
един обикновен Голфаджия
Автомобил: Polo GTI
Двигател: 1.8 Turbo
Контакти:

Мнениеот Rakarov » Вто 03 май 2011 0:09

Колеги тука няма спор.Не съм искал и да създавам такъв.Уважаваме си всяко едно мнение и се радваме да ги споделяме помежду си !!! VAG-концерна е най-добрия производител на автомобили и мисля, че няма спор.И затова сме тука ;) Без повече флоод, да не ни сложат катинарче най-накрая mhihi Също така Vlad и Petroll уважавам всяко едно ваше мнение...но и аз имам начин на мислене и мое мнение, така че с времето ще разберем кой каде е сгрешил... :beer

Да се надявам, че до месец-два тавана+част от волана ще ги направя алкантара...нещо такова ми се върти из главата mhihi

Потребителски аватар
nebeto
Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
Двигател: AFN 1996

Мнениеот nebeto » Вто 03 май 2011 0:28

понеже съм във VW форум и гордо казвам НЕ на френска или италиянска кола,френско само жена и алкохол,италиянско само лагери СКФ и нищо друго.Само си казах мнението нали затова е форума.Да си имаме уваженията моля.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 03 май 2011 6:53

Честита придобивка ;)

Стига вече с глупостите! Всеки си има мнение, вкус и виждания!

Много грубо е да плюеш по придобивката, когато човека иска да сподели радостта си с нас и е вложил толкова, а и не търси оценка на автомобила.
Който има негативно мнение, може просто да го запази за себе си, въпреки че е форум. Все пак и тук има някакви културни норми, нали?!

Rakarov написа:...аз съм на 23 години почти и не търся някаква скучна и добре возеща лимузина...

Колега и аз май те мернах из квартала няколко пъти :)
Внимателно и бавно си пърпореше. Дано така остане и не впрягаш кончетата из нашите улички, че някои си разхождаме децата и не обичаме да се 'режат' ;)

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Вто 03 май 2011 10:02

Да ти е честито реното. Лично ме кефи много както и клиото спорт. Дано и технически да е стабилно както е на външен вид :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”